Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הסט אפ שלי באוטו הוא - אלפיין 113 bt, קומפוננט של dls (לא זוכר איזו דגם) מסדרה בינונית +, סאב 300w גם הוא של dls, מגבר של JBl 4×60 מסדרה loud.

בהתחלה הכל נשמע סביר, ולמען האמת כבר קרוב לשנה שאני סובל מירידה בסאונד, הבס לא בס, מרוח ולא נעים לאוזן, בווליום גבוהה הוא בכלל יורד וכל הצלילים מתערביבים לכדי עיסה מגעילה.

אמרתי, אני אנתק את הסאב, ואחבר את הקומפוננט בגישור כדי להשיג צליל נקי וחזק יותר. אבל הכל עדיין נשמה קקי, הגיין כוון, המגבר על flat, בקיצור אני אובד עצות.

יכול להיות שבמגבר שלי פשוט עייף ולא מתפקד כמו שצריך?

ועכשיו נגיעה בקבצי flac, ברגע השמעת קבצי פלאק דרך הסמארטפון, (נוט 2, עם צ'יפ של wolfson) עוצמת השמע יורדת בחצי, לעומת, נגיד, mp3 320kbps, ועוצמת הבאס יורדת משמעותית. מישהו נתקל בתופעה?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

המגבר על flat ואתה חותך דרך ה hu כן?

בקשר לשנתון של המגבר, לרוב זה לא אומר כלום, היה לי מגבר בן 18 סוס עבודה, אבל יכול להיות שיש קבלים בפנים שהחזירו את נשמתם לבורא.

הקומפוננט בסדר? תבדוק את הוופרים, יכול להיות שהממברנה התייבשה וזה מה שגורם לירידה בבאס ולאפקט ה"עיסה מגעילה".

לגבי הפלאק בסמסונג, התלהבתי מזה בהתחלה, כנראה שסמסונג לא למדו מאפל מספיק, אצלי אני לא חווה את הבעיה הזו ספציפית אבל מבחינת נגן אני מאוכזב מהגלקסי מאד, ולא משתמש בו בכלל כנגן.

SCANSPEAK

פורסם

המגבר על flat, כמו שכתבת כל החיתוחים דרך הhu. אם כי בסיבוב כפתור הmhz ( התדרים) שומעים הבדלי סאונד.

הקומפוננט בסדר, הממברנות לא קרועות. כבר חוויתי ממברנה קרועה ב dls מסדרה הראשונהשל magnesium שכל כך אהבתי את הסאונד שלהם, אבל דפקתי אותם עם הגברה לא מתאימה.

ולגבי הפלאק, בנגן המקורי של סמסונג גם אני לא שמעתי הבדלים בין הפורמטים, אבל כששמעתי דרך poweramp הורגש הבדל משמעותי לטובת הפלאק.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

תנסה לחתוך את הקומפוננט בסביבות השמונים הרץ ,mhz זה כבר תדרי רדיו :-).

לדעתי אין באמת טעם בגישור קומפוננט, מכיוון שהגישור מוסיף רעשים ומלכלך את האות, ככה שמוטב להחזיר את הסאב לדעתי, ולעשות סשן כיוונים חדש.

תנסה לאפס את כל הגדרות הבאסבוסט, לאודנס, אקולייזר.

SCANSPEAK

פורסם

הייתי מוסיף על דבריו של בני שאוליי שווה לך לבדוק את כניסות המתח למגבר (+ ו-). במידה ואחת מהן רופפת הן יכולות לפגוע בסאונד ותורגש אפילו יותר במכות באס. תבדוק גם את החיבור של ה+ למצבר וה - לגוף של הרכב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אם לאחר כיוונים וביצוע בדיקה שהכל תקין בשאר הדברים, אתה עדיין חושד במגבר- תבדוק מגבר אחר במקומו, שינוי של מגבר בלבד והשארה של כל שאר הפרמטרים זהים יביאו אותך למסקנה אם יש קשר בין המגבר לבעיה או לא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המשך החקירה,

האם במצב של GAIN 0 הרמקולים עדיין יכולים להשמיע קול? כי אצלי הם ממשיכים לעבוד גם כשהגיין על 0.

נ.ב

נבדקו כל החיבורים +\-, הכל תקין.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

גיין מתאם את עצמת הכניסה לעצמת הציאה, זה לא וליום שאתה מוריד עד למטה המגבר בווליום 0. ההצעה שלי היא שתגיע למפגש הקרוב אליך, בטוח שתקבל עזרה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תנסה למצוא חבר שיש לו מגבר אחר לכמה שעות.

תחליף ביניהם.

אופציה 2 שיש לך בעיה בהגדרות של המכשיר.

איך אתה מחובר בין המכשיר (נוט 2) לרדיו דיסק?

עם כבל של אוזניות? או חיבור USB ומיקרו USB?

כי כבלים כאלו יכולים לפעמים לעשות בעיות בסאונד.

ולגבי הגיל של המגבר.

אצלי בסלון יושב מגבר בן כ 30. ועובד מצויין. והוא נשמע יותר טוב ממגברים צעירים ממנו בעשרות שנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסלולרי מחובר דרך AUX, ולמען האמת לא חשבתי בכלל בכיוון הכבל. קניתי אותו באיביי, ממוכר בסין.

לגבי הכיוון, אמנם אני לא ברמה של לעשות ROOTים למכשיר שלי, אבל בהגדרות הבסיסיות+ אני בסדר.

לגבי המגבר, באמת נראה לי שאמצא לי מישהו עם מגבר ואנסה להחליף איתו לשמוע האם יש הבדל.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...