Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני מחפש סאב איכותי משהו כמו (P112S4 Rockford, TS-W309S4 Pioneer, KFC-W12 Kenwood) אני מתכוון לזה שיהיה איכותי אבל גם יחסית זול, בין 400-600 פחות או יותר.

ואני יישמח לקבל חוות דעת, דרך אגב עכשיו יש לי סאב של חברה מוזרה משהו כמו SoundXtreme 1000watt ומגבר של Mac Audio z4100, רמקולים אחוריים של JBL שגם מחוברים לסאב.

פורסם

אני מצטער אבל המילה איכות והדגמים שציינת רחוקים מאוד אחד מהשני.

בתקציב של 400-600 ש״ח אתה לא תמצא משהו סביר מידי. תחפש בפורום יד שניה יש שם דיי הרבה מציאות.

פורסם

אם זה לא איכותי בשבילך אז זאת כבר בעיה, אני לא מחפש מערכת בשווי 5,000 ש"ח, אני לא מחפש משהו שיפרק את האוטו שלי לברזל, כולה שיהיה באס נחמד מאוד, כי לפי מה שאני ראיתי הסאבים האלה עושים את העבודה לא רע, וכמו שציינתי הסאב שלי שהוא לא הכי איכותי וטוב והוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.

פורסם

אני רוצה להדגיש שאיכות זה דבר יחסי מה שיש לך ברכב יותר טוב בהרבה אם לא היה לך כלום

לענייננו .... מה אתה מחפש לשפר ? מה חסר לך ? קצת נתונים לגבי המגבר rms ואיך הוא מחובר

• תוכן חדש...