Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו היא מדהימה!

הייתה להורי כזה פעם(עוד כשלא היה לי רשיון)...נוסטלגיה :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה שהבנתי מהפרויקט שלך זה שאתה יחסית מבולבל, לא ידעת את כל שלבי הביצוע לפרטים הקטנים ולא התייעצת פה מספיק עם חברי הפורום.

הבנתי ממך שהמחיר של הפלסטלינה יקר יחסית, לא חבל לעבוד עם חומר יקר בחפיפניקיות?

למען השם, היתה לי פלסטלינה מסין והייתי עדין איתה כאילו היתה מטיל זהב.

בנוסף, חוזרים ואומרים לך פה מביני עניין שחוסר בחומר סיכוך ישרוט לך את הרכב, יעשה סימני מריחה של הפלסטלינה וייתן תוצאות פחות טובות, אל תתווכח... אתה צריך לקבל את העובדה שהם כנראה צודקים.

צבע לבן הוא בדיוק כמו כל צבע אחר, זה שאולי פגמים נראים בו פחות זה כבר עניין אחר.

זה שאתה לא רואה פגמים בצבע לא אומר שהם אינם, זה אומר שהם מוסווים טוב בצבע הלבן.

אבל לא הכל שלילי, תמיד יש מקום לשיפור, הרכב נראה בגדול במצב טוב ואני מניח שעם קצת קריאה וחיפוש פה בפורום וצפיה בכמה סרטוני יו טיוב, אתה תבין איך לשטוף נכון ואיך לבצע פלסטלינה נכון ואיך להשתמש ומתי בווקס המהיר.

בעניין הפוסט, תהיה נחמד יותר, אם לא היית כותב שהתמונות בקישור זה למשועממים בלבד, אולי הייתי טורח ללחוץ....:|

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אהלן,

אני לא מבולבל, קראתי והתייעצתי ואני לא מנסה שום דבר על הרכב בלי לדעת .

חפיפניקיות אצלי פירושה לא מספיק יסודי, עבדתי נכון עם הרבה חומר סיכוך,הסיבה שרשמתי שצריך לשים פחות קצת כי בעבר נרשם פה בפורום שיתר חומר סיכוך גורם לפסטלינה לצוף ולא לעשות את עבודתה ושמתי לב לדבר הזה בעיקר בפלסטיקים.

אני בטוח שיש הרבה דברים שאני לא יודע אבל לפני כל דבר שאני עושה אני בודק איך לעשות אותו טוב כדי לא לטעות, אז במקרה של הפלסטלינה לא טעיתי (אין סימני מריחה והיא לא נדבקה לצבע) אלא לא התאמצתי מספיק.

Miata ND2

• תוכן חדש...