Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא קפצנו ואמרנו שאנחנו הכי מעניינים ביקום כמוכם. לקחתם אליפות, ברכות! אל תעשו מזה מינימום חצי גמר צ'מפיונס.

בסה"כ אליפות ראשונה אחרי הרבה שנים בלי.

פורסם
עונת 2001/2002- מכבי סיימה במקום השלישי, 18 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2002/2003- לקחתם אליפות בהפרש שערים. הסגנית מכבי חיפה עם אותו מספר נקודות.

עונת 2003/2004 - מכבי סיימה במקום השני, 6 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2004/2005 - מכבי סיימה במקום השמיני, 31 (!) נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2005/2006 - מכבי סיימה במקום השישי, 33(!!) נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2006/2007 - מכבי סיימה במקום השלישי, 13 נק' מהאלופה בית"ר ירושלים.

עונת 2007/2008 - מכבי סיימה במקום השישי, 26 (!!!) נק' מהאלופה בית"ר ירושלים.

עונת 2008/2009 - מכבי סיימה במקום השישי, 23 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2009/2010- מכבי סיימה במקום השלישי, 15 נק' מהאלופה הפועל ת"א.

עונת 2010/2011- מכבי סיימה במקום השלישי, 10 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2011/2012 - מכבי סיימה במקום השישי, 18 נק מהאלופה קרית שמונה.

הכי הרבה עניין? אתה חי בסרט.

אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

והכי מצחיק, שאם תחבר את כל התקציבים של מכבי לכל השנים האלה ותראה את היחס לתקציבים של כל האלופות במשך 10 השנים האלו, אתה תבין שהתקציבים של מכבי היו פשוט הזויים ובקושי דרבי הם הצליחו לקחת.

פורסם
אף פעם לא קפצנו ואמרנו שאנחנו הכי מעניינים ביקום כמוכם. לקחתם אליפות, ברכות! אל תעשו מזה מינימום חצי גמר צ'מפיונס.

בסה"כ אליפות ראשונה אחרי הרבה שנים בלי.

אף אחד לא עשה מזה הישג ענק, מדובר על אליפות אחרי 10 שנים והגיוני שתסכול ענק ישתחרר. בייחוד שהאליפות הזאת באה בהפתעה, בתחילת העונה לא דמיינתי שזה יגמר ככה.

והכי מצחיק, שאם תחבר את כל התקציבים של מכבי לכל השנים האלה ותראה את היחס לתקציבים של כל האלופות במשך 10 השנים האלו, אתה תבין שהתקציבים של מכבי היו פשוט הזויים ובקושי דרבי הם הצליחו לקחת.

בכל העונות של לוני לאחר האליפות התקציבים היו נמוכים והמועדון היה על סף פשיטת רגל. לא היה מועדון שגזרו עליו כ"כ הרבה קופונים כמו מכבי.

פורסם
תפסיקו להתווכח, היום יום אבל. סופה של שושלת מדהימה בכדורגל העולמי.

אני דווקא חושב שזה יום חג. הימורים כמה זמן עד שטרנד באיירן יתפוס חזק בישראל והאליאנץ ארינה יהפוך למוקד עליה לרגל של הישראלים במקום הקאמפ נואו? :roll:

פורסם
אם האליפות מעניינת רק בת"א זה כבר טוב, בטח עדיף על אליפות שמעניינת רק בכרמל.

רק מראה על הניתוק של ת"א משאר המדינה. תזכור שרובם המכריע של אוהדי כל קבוצה אחרת מעמידים את מכבי ת"א בראש הקבוצות השנואות, לא בכדי.

בכל העונות של לוני לאחר האליפות התקציבים היו נמוכים והמועדון היה על סף פשיטת רגל. לא היה מועדון שגזרו עליו כ"כ הרבה קופונים כמו מכבי.

לבי לבי, כמו שאמר המ"כ שלי בטירונות לפני אי אלו שנים. מסכנים באמת... אכלו לי, שתו לי... לא פשיטת רגל (פירוק, אם כבר) ולא נעליים.

תפסיקו להתווכח, היום יום אבל. סופה של שושלת מדהימה בכדורגל העולמי.

לא אבל ולא בטיח. כל שושלת סופה ליפול, ובארסה המאיסה את עצמה, גם בכדורגל ועוד יותר בלקקנות התקשורתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא ניתוק, זאת עובדה. אגב, הקבוצה הכי שנואה זאת הפועל ובפער ניכר, אחריה בית"ר בשל סיבות פוליטיות.

המשפט השני שלך לא קשור לכלום. הניהול היה בושה(ראה עונת "עגלקטיקוס"), התקציב ברובו כיסה עסקאות עבר גרועות וכל מיני טרמפיסטים גזרו קופונים. עניין הקופונים קיים בעוד קבוצות.

לגבי ברסה, יש להם הרבה בעיות. שוער-בינוני. מגינים שבעיקר יודעים לתקוף ומתקשים לבצע סגירות אלכסוניות בשל הנחיתות הפיזית שלהם. בלמים- פיקה זה פח אשפה ופויול בערוב ימיו. על הקישור הטוב בעולם אין מה לדבר. אלכסיס ופדרו הם שחקני כנף סבירים אבל מה עם חלוץ למען השם? וייה גמר את הקריירה הוא רק לא הודיע על זה עדיין.

פורסם

על הקישור הטוב בעולם אין מה לדבר.

אני מקווה שזה נאמר בציניות, כי צ'אבי כבר בקושי מסוגל לסחוב את עצמו, מבוסקטס אף פעם לא תפסתי (מה שכן הוא יכול להצטיין כשחקן תיאטרון) ואינייסטה היחיד שמתפקד.

הקישורים הטובים בעולם שייכים כיום לבאיירן ויובנטוס.

גילוי נאות: הנ"ל אוהד יובה :-P

פורסם

על צ'אבי (עדיין) ואינייסטה אין עוררין. על בוסקטס אין עוררין שבאופן יחסי הוא יותר טוב מאבא שלו, אבל חוץ מזה הוא צריך לברך את מי שהוא מאמין בו על כך שאשכרה משלמים לו לשחק כדורגל ועוד בבארסה.

לגבי יובה - המזל של יובה זו הטעות של אלגרי וברלוסקוני ששחררו את פירלו. תוציא את פירלו - והנה נעלמו האליפויות. הוא השחקן הכי לא מוערך, ולא בצדק, בעולם בשנים האחרונות. וכן, אוהד מילאן מתוסכל משהו...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה לא ניתוק, זאת עובדה. אגב, הקבוצה הכי שנואה זאת הפועל ובפער ניכר, אחריה בית"ר בשל סיבות פוליטיות.

המשפט השני שלך לא קשור לכלום. הניהול היה בושה(ראה עונת "עגלקטיקוס"), התקציב ברובו כיסה עסקאות עבר גרועות וכל מיני טרמפיסטים גזרו קופונים. עניין הקופונים קיים בעוד קבוצות.

לגבי ברסה, יש להם הרבה בעיות. שוער-בינוני. מגינים שבעיקר יודעים לתקוף ומתקשים לבצע סגירות אלכסוניות בשל הנחיתות הפיזית שלהם. בלמים- פיקה זה פח אשפה ופויול בערוב ימיו. על הקישור הטוב בעולם אין מה לדבר. אלכסיס ופדרו הם שחקני כנף סבירים אבל מה עם חלוץ למען השם? וייה גמר את הקריירה הוא רק לא הודיע על זה עדיין.

לגבי הפועל - ממש לא שונא אותם, הולך להפועל חיפה דווקא לא רע מולם בד"כ :twisted:

לגבי ניתוק/עובדה - בחייך..

לגבי הגלקטיקוס ויתר הטענות - אין לכם להלין אלא על עצמכם, מצטער.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי יובה - המזל של יובה זו הטעות של אלגרי וברלוסקוני ששחררו את פירלו. תוציא את פירלו - והנה נעלמו האליפויות. הוא השחקן הכי לא מוערך, ולא בצדק, בעולם בשנים האחרונות. וכן, אוהד מילאן מתוסכל משהו...

שטויות. פירלו אמנם היה דומיננטי ואחד הברגים המרכזיים בעונה שעברה, אבל העונה הוא משחק חלש מאוד ולעתים מזיק יותר ממועיל (ובכלליות מזכיר מאוד את העונה האחרונה שלו במילאן). כבר בשנה הבאה יגיע שחקן שיירש אותו (וראטי מועמד מוביל), כשכמובן יש גם את פוגבה האדיר (הילד בן ה19 הזה הולך להיות אחד הטובים בעולם תוך שנים ספורות).

פורסם

כולם יודעים להצביע מה לא עובד בבארסה אחרי 2 משחקים ומכתירים את באיירן לבארסה החדשה. נכון שברצלונה משחקת לא טוב ביחס לברצלונה ונכון שבאיירן שוטפת את המגרש ומביאה עונה מדהימה אבל אנשים ממהרים לצאת במסקנות.

פורסם
אני מקווה שזה נאמר בציניות, כי צ'אבי כבר בקושי מסוגל לסחוב את עצמו, מבוסקטס אף פעם לא תפסתי (מה שכן הוא יכול להצטיין כשחקן תיאטרון) ואינייסטה היחיד שמתפקד.

הקישורים הטובים בעולם שייכים כיום לבאיירן ויובנטוס.

גילוי נאות: הנ"ל אוהד יובה :-P

יובה לא בלבל הזה והיא הוכיחה את זה נגד באיירן. וידאל מהטובים בעולם בעמדה שלו, מהיתר אני פחות מחזיק(כולל פירלו שרץ פחות מצ'אבי). שווינשטייגר גם מטופ העולמי וחאבי מרטינס קשר הגנתי מצויין(דיי מזכיר את סמי חדירה). למרות בוסקטס הבלתי נסבל, קישור שמכיל את צ'אבי, אינייסטה ואפשר לכלול גם את מסי הוא הטוב בעולם.

לגבי הפועל - ממש לא שונא אותם, הולך להפועל חיפה דווקא לא רע מולם בד"כ :twisted:

לגבי ניתוק/עובדה - בחייך..

לגבי הגלקטיקוס ויתר הטענות - אין לכם להלין אלא על עצמכם, מצטער.

אולי אתה לא שונא את הפועל, כי אתה איש הפועל בעצמך. גם אוהדי הפועל יודעים שהם הכי שנואים ודווקא ממש בסדר להם עם זה. בכל משחק שלהם תוכל לראות את השלט - " מייצגים את הפועל ולא את ישראל". במקביל, שירי שואה ברקע.

אין לי בעיה עם הפועל חיפה, מאמן אותם מכביסט ואבוקרט שחקן מעניין.:wink:

קצת לא פרשת אותי נכון. מכבי תמיד תהיה במרכז הבמה כיוון שהיא הקבוצה הגדולה של העיר ת"א. המועדון הירוק, תקוע בחיפה ולכן זוכה לפחות תשומת לב. רוב העיתונאים, הוגי דעות וחרטננים אחרים גרים בת"א.

"התלונות" שלי הן לגבי האנשים שניהלו את הקבוצה, לא באתי בטענות לאנשים מחוץ למערכת. עונת העגלקטיקוס נוצרה בעקבות בעיה כלכלית במועדון.הביאו כל מיני פלופים שעזרו למכור 10,000 מנויים. אני לא רוצה לדמיין איזה קופונים גזרו על מדוניאנין וקולאוטי.

• תוכן חדש...