Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שזה לא מפריע :)

בנוגע לשמירה - פיטבולים דווקא לא נחשבים כלבי שמירה טובים. אם כבר, הם יותר אגרסיביים כלפי חיות אם כבר מאשר כלפי בני אדם. הם דווקא נחשבים לאוהבי אדם.

אפשר לחנך את הכלב כך שלא יהיה חברותי כל כך כלפי זרים ויגן על הבית ועליכם. במידה הנכונה כמובן אחרת זה יהיה מסוכן והכלב יהיה אגרסיבי.

בנוגע לזרים ליד הדלת - הכלב שלי למשל תמיד רץ לדלת לראות מי בא ומריח אותו אבל לא נובח. כל פעם שיש מישהו ליד הדלת הוא תמיד מודע ואני תמיד רואה עליו אם מישהו התקרב.

בולשיט, ידידי, בולשיט! הפיטבולים אכן נחשבים כאוהבי אדם, אבל זכרים שאומנו לשמירה מגורות, יהיו כלבי שמירה מצויינים ובניגוד ללא מעט גזעים, כאשר הם ייתקלו בפורץ, הם יתקפו ולא יסוגו לאחור. ניתן לראות לא מעט קטעים ביוטיוב בדיוק על זה. אני כמובן לא מדבר על כל אותם הקטעים של הטמבלים שמנסים להפוך את הפיטבולים למפלצות. אני מדבר על אילוף ביתי סטנדרטי.

הגורה שלי בהחלט מודעת לרעשים, אבל אני מאמין שאצל כל כלב זה כך. בכל מקרה, יש לה רשות לנבוח, אם רק תרצה :).

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...