Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את המערכת הזאת:http://www.ebay.com/itm/Auto-Radio-DVD-GPS-Navigation-Stereo-7th-Honda-Accord-2003-2004-2005-2006-2007-/250992139638?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a704c1d76&vxp=mtr

עכשיו היא מומלצת מישהו הזמין פעם דבר כזה וראיתי שיש עוד סוגים כאלה איך המערכת היא מומלצת שווה להזמין אותה או שלא משתלם והכי חשוב האם המערכת תומכת בשפה עברית אם לא לפחות gps יתמוך ואני לא מעוניין לשים dvd במגירה רק את המערכת הזאת שמפרקים את המערכת ברכב ומרכיבים אותה מה אומרים?

פורסם

התחלתי לחפש בעצמי משהו דומה לאקורד שלי...

מצאתי באי ביי את זה:

ww.ebay.com/itm/271064652840?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

לא בטוח מה יותר טוב ממה, ולא מצאתי עדיין ממליצים...

פורסם

הקישור שלך לא עובד אני רוצה לדעת אם מישהו הזמין פעם דבר כזה בפורום האם זה סתם מוצר סיני או שזה אחלה דבר איזה שפה האם זה בעברית או לפחות ה-gps בעברית להרכיב את זה לא בעיה השאלה איך המוצר אני לא רוצה להזמין סתם בשביל זה פתחתי נושא כאן

פורסם
הקישור שלך לא עובד אני רוצה לדעת אם מישהו הזמין פעם דבר כזה בפורום האם זה סתם מוצר סיני או שזה אחלה דבר איזה שפה האם זה בעברית או לפחות ה-gps בעברית להרכיב את זה לא בעיה השאלה איך המוצר אני לא רוצה להזמין סתם בשביל זה פתחתי נושא כאן

טעות שלי, חסר לי W אחד בתחילת הכתובת...

פורסם

זה גם נראה מסך נחמד אבל אני יותר מעוניין בקישור שהבאתי השאלה הגדולה האם המוצרים האלה סינים או שהם מוצרים טובים איכות טובה הtv המסך הכל בפנים והאם צריך עוד כבלים לחבר אולי זה לא מתאים למגבר אני לא סתם יזמין וירכיב ולאחר מכן או שלא ישמעו או שלא יראו טוב שמה אין לך אפשרות לשלוח את המוצר בחזרה זה עולה בשווי המערכת..

• תוכן חדש...