Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יצא יפה מאד, תתחדש!

אגב, עכשיו יש לך לוגו GTI מיותר למכירה, לא? :wink:

האמת שכן , לא חשבתי על זה :)

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

הייתי שוקל כאופצייה מעניינת לשדרוג לצבוע את כל הגריל באדום מבריק (או מט, אבל אני מכור לצבעים מט) ואת הלוגו בלבן מבריק. נראה לי שזה יהיה ממש יפה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נראה יפה מאוד, לדעתי הצבע הלבן גם נותן קונטרה יפה לפס האדום שעל הגריל ובכלל לבן לרכב זה לא מכוער או ליסינג או כמו שאנשים חושבים לדעתי לפחות ! .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
נראה יפה מאוד, לדעתי הצבע הלבן גם נותן קונטרה יפה לפס האדום שעל הגריל ובכלל לבן לרכב זה לא מכוער או ליסינג או כמו שאנשים חושבים לדעתי לפחות ! .

אני אישית מאוד אוהב לבן במכוניות, זה צבע שאף פעם לא נמאס, על צבעים כמו ירוק, כתום אדום צהוב וכו...

באיזה שהו שלב כבר מתחיל להימאס לך, שלא לדבר על הצבע שעם הזמן דוהה בשמש...

VW Polo 1.2 TSI

פורסם

לפותח הפוסט או לכל מי שמבין, הוצאתי את שני הברגים העליונים בגריל ואת הקליפסים העליונים והגריל לא יוצא

זה לא נראה כאילו קיימים קליפסים בחלק התחתון אבל זה תקוע ממש חזק!

אשמח לבאתי לעזרת חבר :lol:

פורסם
לפותח הפוסט או לכל מי שמבין, הוצאתי את שני הברגים העליונים בגריל ואת הקליפסים העליונים והגריל לא יוצא

זה לא נראה כאילו קיימים קליפסים בחלק התחתון אבל זה תקוע ממש חזק!

אשמח לבאתי לעזרת חבר :lol:

נכון אני זוכר שהמתיקן הוציא את הגריל הוא משך חזק מאוד עד שיצא....

הוא היה "דבוק" ממש חזק!

VW Polo 1.2 TSI

• תוכן חדש...