Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי משפט במרץ, ואני צריך לדחות אותו. הורדתי טופס בקשת דחיה מאתר בתי המשפט.

לאן אני צריך לשלוח אותו? על הספח לא כתוב כלום מלבד פירוט העבירה, "בית המשפט לעניינים מקומיים" (וכתובת בית המשפט) .ושם השופט. האם לשלוח א המכתב לבית המשפט עצמו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מזכירות בית המשפט שאליו אתה מוזמן.

עדיף לבצע מסירה ידנית, או לחליפין דואר רשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עליך להכין בקשה לדחיית מועד הדיון

בבקשה עליך לציין את מס' התיק/דו"ח, בית המשפט

שבו מתנהל התיק ופרטים אישיים,לנמק את סיבת הדחייה

ולשלוח את הבקשה.

ניתן לשלוח בדואר או בפקס ולברר באתר בתי המשפט

האם הבקשה נתקבלה והוקלדה.

פורסם

כשאני מייעץ ורושם מס פל שלי יש לי חסימה ומקבל הערה מהמנהלים וכאן אני רואה פירסום של עו"ד שמיר כולל כתובת ומספרי טלפון ופלאפון והכל בסדר אז אך זה יתכן? ואני לא עו"ד ויש לי ניסיון של 25 שנה בתחום התעבורתי ומפעיל את כל המיכשור המשטרתי וכו כולי תקווה לתשובה הגונה והולמת תודה פל-0507311669 ישראל

• תוכן חדש...