Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות את הרכב הזה מזקן עשה 75 אלף ק''מ בלבד יד ראשונה 00 בעלים מטופל בחברה ספר טיפולים מתחייב בבדיקה על הכל הרכב במצב חדש לגמרי!

*הוא דורש 2000שקל מתחת למחירון

*אני יודע שזה רכב לא הכי אמין עם הרבה בעיות חשמל גיר וכאלה בכל זאת

*האם אתם ממליצים או לא כדאי?

תודה רבה.

פורסם

אני חושב שמרכב דומה עם מנוע 2.0 תהנה הרבה יותר בלי הפרש גדול (אם בכלל) במחיר, באגרת רישוי, בטיפולים או בצריכת הדלק בפועל. על אחת כמה וכמה כשמדובר בגיר אוטומטי. לי האמת, לא יצא לנהוג ברכב עם המנוע הזה, אבל דעתי היא שרוב התלונות על הגיר הזה נובעות מחוסר התאמה בינו, לבין המנוע הזה (התאמה טובה יותר למנוע הגדול יותר).

פורסם
אני חושב שמרכב דומה עם מנוע 2.0 תהנה הרבה יותר בלי הפרש גדול (אם בכלל) במחיר, באגרת רישוי, בטיפולים או בצריכת הדלק בפועל. על אחת כמה וכמה כשמדובר בגיר אוטומטי. לי האמת, לא יצא לנהוג ברכב עם המנוע הזה, אבל דעתי היא שרוב התלונות על הגיר הזה נובעות מחוסר התאמה בינו, לבין המנוע הזה (התאמה טובה יותר למנוע הגדול יותר).

*אני נוסע הרבה בעיר מנוע 2000 יאכל לי הרבה דלק לי דווקא נראה הפוך הגיר מתמודד טוב עם מנוע 1600 2000כבד לו יש לי שכן שיש לו את הרכב 5 שנים בלי שום בעיה אחת אמרתי לו זה עניין של מזל אני לא לוקח סיכונים

*ויש את הרכב מזקן שעשה רק 75 אלף יד ראשונה האם יהיו לי איתו בעיות בק''מ כזה נמוך?

תודה.

פורסם
יש לי אפשרות לקנות את הרכב הזה מזקן עשה 75 אלף ק''מ בלבד יד ראשונה 00 בעלים מטופל בחברה ספר טיפולים מתחייב בבדיקה על הכל הרכב במצב חדש לגמרי!

תודה רבה.

אתה כבר יודע שהרכב לא אמין מקולקל ועם הרבה בעיות.

שאלה ראשונה : למה אתה מציין שהזקן מתחייב שהכל תקין ? הרי אתה בעצמך טוען שהרכב מקולקל באפן קבוע.

שאלה שניה : ואם אני יגיד שהרכב אמין ומצויין האם זה ישנה את הידיעה שלך? אם כן אז כנראה שאתה לא יודע ואם לא אז אתה לא תקנה.

פורסם
אתה כבר יודע שהרכב לא אמין מקולקל ועם הרבה בעיות.

שאלה ראשונה : למה אתה מציין שהזקן מתחייב שהכל תקין ? הרי אתה בעצמך טוען שהרכב מקולקל באפן קבוע.

שאלה שניה : ואם אני יגיד שהרכב אמין ומצויין האם זה ישנה את הידיעה שלך? אם כן אז כנראה שאתה לא יודע ואם לא אז אתה לא תקנה.

1.לי אישית אין נסיון עם הרכב הזה שמעתי מהרבה שיש לו בעיות חשמל וגיר וחלקים יקרים וכן הזקן מתחייב על הכל!

2.אם תגיד לי שבק''מ כזה נמוך ויד נמוכה כזאת רוב הסיכויים שלא יהיו בעיות אני יוכל להאמין אגב הוא רוצה מחירון מה דעתכם הייתם קונים רכב כזה?

פורסם

*הוא דורש 2000שקל מתחת למחירון

*האם אתם ממליצים או לא כדאי?

תודה רבה.

כמו כל התגובות הקודמות , אני מצטרף לקריאה לא לקנות אותו . הגיר אכן לא אמין ובלתי ניתן לתיקון ( גם אחרי תיקון בחברה התקלה חוזרת ) . גם מערכת החשמל לא אמינה . החברה לא יודעת לדעתי לטפל ברכב הזה .

מצד שני , הרכב מאוד נוח .

בהצלחה.

פורסם
1.לי אישית אין נסיון עם הרכב הזה שמעתי מהרבה שיש לו בעיות חשמל וגיר וחלקים יקרים וכן הזקן מתחייב על הכל!

2.אם תגיד לי שבק''מ כזה נמוך ויד נמוכה כזאת רוב הסיכויים שלא יהיו בעיות אני יוכל להאמין אגב הוא רוצה מחירון מה דעתכם הייתם קונים רכב כזה?

מנסיון שלי עם רכב כזה שעדיין אצלנו ( יד 00 100 אלף 1600 דגם XS) .

מדובר ברכב די אמין לנו לא היו בעיות מיוחדות.

ברכב מאוד איכותי מאובזר ומפנק.

בעיות חשמל אני לא מכיר בכל מקרה לא משהו יוצא דופן, לגביי הגיר הוא לא מבריק אבל בהחלט עושה את העבודה.

תקלות שנרשמו במשך הזמן היו תושבות מנוע\גיר, תקלה כל שהיא במזגן לא היה זול בכלל ( כ2000 ש"ח) ידית האיתות הוחלפה.

ברכב שלנו שמור ומטופל במוסך מרכזי עם מכונאי שאנחנו מכירים .

אני ממליץ בתנאי שהרכב היה מטופל וממשיך להיות מטופל כנדרש.

לגביי המחיר השוק קשה מאוד עכשיו ומקובל להוריד במחיר אבל רכב מציאה קשה למצוא היום והמחיר בהתאם.

פורסם

אחי החליף לפני חצי שנה את הקסארה 1.6 ב 307 2.0 והם נוסעים המון בתוך העיר (פקקים של בוקר בדרך לגן של הילד, ופקקים בכלל כי גיסתי עובדת בעיר הסמוכה והנסיעות הן מעיר לעיר דרך רחובות פקוקים), ולפי בדיקות תידלוק וגם לפי המחשב דרך, צריכת הדלק דומה מאוד ואפילו טובה.

לציין כי מבחינת ביצועים אין להשוות את ה 2.0 ל 1.6, עולם אחר (ומאחר ומדובר במכונית קומפקטית, ההבדל בדלק הוא באמת זניח עד לא קיים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...