Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי "אל פסק" ישן שאין לי שימוש בו. האם ניתן להשתמש בו לטעינה של מצבר עופרת רגיל (מצבר של רכב)?

פורסם

תיאורתית כן, מעשית לא.

 

קודם כל צריך אל פסק קטן בעל סוללה אחת (שכן היותר גדולים הם בעלי 2 מצברים ומערכת הטעינה שלהם היא 24 וולט).

היה והכל בסדר, ידרשו כמה ימים עד שבוע ע"מ לטעון מצבר לרכב, העניין הוא שמעגל הטעינה לא בנוי לספק זרם מקסימלי במשך כמה ימים ולאחר כמה עשרות שעות הוא פשוט יתחמם וישרף.

פורסם

קודם כל צריך אל פסק קטן בעל סוללה אחת (שכן היותר גדולים הם בעלי 2 מצברים ומערכת הטעינה שלהם היא 24 וולט).

נכון.

 

היה והכל בסדר, ידרשו כמה ימים עד שבוע ע"מ לטעון מצבר לרכב,

נכון.

 

העניין הוא שמעגל הטעינה לא בנוי לספק זרם מקסימלי במשך כמה ימים ולאחר כמה עשרות שעות הוא פשוט יתחמם וישרף.

בהחלט לא. המעגל בנוי להטעין ללא הגבלה ולא ישרף.

 

ולכן, אם אתה לא ממהר - אפשר.

 

דני

פורסם

המעגל אכן בנוי להטענה ללא הפסקה (מה שנקרא "טעינת אחזקה"), אבל לא לא לטעינה בזרם מקסימלי.

אין טעם לבנות מעגל יותר יקר שיכול לעמוד בתנאים כאלו אם המוצר לא מתוכנן לפעול ככה.

פורסם

אחרי הפסקת חשמל ממושכת, הסוללה פרוקה לחלוטין. החשמל חוזר ו... ומה? מכשיר האל פסק עולה באש אחרי שעתיים, או פשוט מטעין את הסוללה בקצב שלו עד שהיא טעונה?

 

דני

 

נ.ב. מנסיון אישי, אין שום בעיה לחבר מצבר של רכב לאל פסק. שום דבר לא נשרף.

פורסם

סוללה של 7.5 אמפר/שעה (כזאת הנמצאת ברוב מכשירי האל-פסק) פרוקה לחלוטין תיטען אחרי 12 עד 20 שעות בעזרת המטען הבנוי ב-UPS, היצרן תכנן את מעטפת השימוש של המעגל עבור פרק הזמן הזה בתוספת מקדם בטיחות של כמה שעות.

 

בשימוש ממושך יותר, השנאי יתחמם אל מעבר למעטפת השימוש שלו, הדבק המחזיק אותו יתרופף והוא יתחיל לזמזם ולזייף יחד עם כל המעגל שבנוי סביבו.

פורסם

סוללה... פרוקה לחלוטין תיטען אחרי 12 עד 20 שעות

שזה יותר ממספיק כדי להגיע לחום יציב שאינו משתנה עוד, ולכן אין הגבלת זמן.

 

בשימוש ממושך יותר, השנאי יתחמם אל מעבר למעטפת השימוש שלו, הדבק המחזיק אותו יתרופף והוא יתחיל לזמזם ולזייף יחד עם כל המעגל שבנוי סביבו.

אצלי זה לא קרה.

 

דני

פורסם

מנסיון עובד

שום דבר לא נשרף , הותך , נמעך

שמנו טעינה במשך יומיים

והאוטו הניע בלי בעיות

אם הייתי יודע שמישהו ממכם מחפש UPS

אתמול זרקתי מהמשרד אולי 30 UPS שהוחלפו בחדשים

אם לא רוקנו את המכולה

זה נמצא בטירת הכרמל ברחוב היוזמה

מכולה כחולה בסוף הרחוב

פורסם

לא אמרתי שזה לא יעבוד, המתחים מתאימים והמצבר יטען.

אמרתי שזה עובר את מעטפת השימוש של מתכנן המעגל, ולכן אחרי מספר פעמים של טעינה מלאה (ממצבר פרוק לטעון) השנאי יתחיל לזיייף.

 

אני מכיר מקרוב את מעגלי הטעינה של רוב מכשירי ה-UPS הנמכרים כיום בשוק, והשנאי שלהם לא נועד להוציא זרם מקסימאלי לאורך הזמן הדרוש להטעין מצבר של רכב, זה יוכל לבצע 5-10 מחזורי טעינה לפני שהוא ישרף.

 

אז אם מוותרים מראש על האל-פסק ו"אין מה להפסיד" אז בהחלט ניתן להשתמש בזה להטעין מצבר של רכב (עד שהוא יפסיק לעבוד), אם האל פסק הזה הולך לבוא לידי שימוש רגיל ולפעמים להטעין מצבר של רכב, זה לא יהיה מומלץ.

פורסם

תודה לתגובותיכם.

חיברתי את האל פסק למצבר אבל כנראה הוא פרוק כל כך שהוא לא מתחיל לטעון (זה לא המצבר מהרכב, אלא מצבר שאינני משתמש בו). האל פסק נדלק לשנייה או שתיים, משמיע זמזום ומכבה את עצמו.

×
×
  • תוכן חדש...