Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

כנראה שרוב חברי הפורום כבר התחלפו מאז הייתי חסיד של הפורום בעבר, ולאחר 4 שנים בהם עברתי לגלסס על אופנועים מדושני עונג, אני חוזר שוב, עם רכב(נולד ילד אז האישה לחצה) ועם עזרה לבנייה מערכת חדשה וסימלית (לצערי לא חוזר למערכת שעדיין בחתימה שהסבה לי עונג רב בזמנו - גדלנו, התבגרנו נהננו , עכשיו את הכסף נשקיע בילד). ובכל זאת, עזרתכם היקרה תתקבל בברכה. אז ככה:

1. רכשתי יונדאי I30 שמאחורה נכנסת לה עגלה לכן אני מחפש סוג של סאב שיישב על תיבה דקה של תתפוס מקום. איזה סאבים יתאימו לתיאור הנ"ל? - את התיבה ייתכן ואבנה לבד (חזרה לימים הטובים) אבל אצטרף סאב שיהיה זקוק לליטרים בודדים כדי לשרוד במדבר. איזה המלצות חמות יש בשוק היד השניה ששווה לחפש אחריהם?

2. מנחת - חרשתי את הפורום בחיפוש ובירור מידע באשר למנחת לרכב(הרכב עם מערכת מקורית ולכן מחפש לחבר לו מגבר חיצוני נחמד) אבל חוץ מלראות ת'רדים בהם רשום "אחי תחפש בפורום דיברו על זה מלאאאאאא" לא מצאתי את ת'רד המקור שמסביר איך עושים מה עושים איךמחברים ואיך מרכיבים ואיפה קונים וכמה עולים :) - אשמח להפנייה מדויקת שתעזור למצוא את מה שדרוש ומה בדיוק לחפש.

3. אין 3.... רק להגיד תודה מראש לעוזרים.

תודה ,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

סעיף 3 היה צריך להיות "והתקציב שלי הוא XXXX"

יש לך שתי אופציות

אופציה אחת היא סאבים שטוחים shallow mount subwoofer

כמו למשל P3LS12 Rockford שמגיע כבר עם תיבה מקורית

אופציה שניה היא סאב וופר בגודל 8 אבל חזק כמו למשל SUNDOWN SA8

בנוגע למנחת :

ישנם מנחתים פסיביים רגילים כמו סטינגר PAC רוקפורד וכו בעלות של 300-400 שח ל-4 ערוצים

ישנם כאלו טובים יותר כמו הקונקשן מבית אודיסון SLI4 או מנחת 4 ערוצים מבית גנסיס באזור 700

יש כאלו חצי אקטיביים כמו Alpine PXE-H660

או כמו CL441dsp

בעלות של באזור 1500

ויש כאלו אקטיביים לחלוטין משולבי פרוססור כמו JBL MS8 או כמו אודיסון BIT1

בעלות של באזור 3000 שח

תלוי מה התקציב.

פורסם

ערב טוב ידידי ותודה על התגובה המהירה.

לגבי "3." אני ישאר עם התודה ולא יציין תקציב כי אחרת לא היית פורס בפניי את כל מה שרשמת שעזר לי מאוד להבין מול מה אני עומד ועל כך תודה.

ובכל זאת לגבי התקציב (כי כבר אי אפשר להתחמק) =- התקציה הא בהחלט סביב המוצרים הזולים שציינת (כמובן שאחפש את הכל ביד שניה כדי להשיג מחחיר טוב עבור מוצר איכותי ככל האפשר). בוא נגיד שעבור סאב אחפש סביב ה500 שח \ מגבר כנ"ל (4 ערוצים נחמד) \ מנחת - אתה כבר ציינת.

אז ככה אם אני מבין מנחת 4 ערוצים בעצם יחובר למגבר ומשם החיבורים הרגילים לרמקולים\ סאב (תקן אותי אם אני טועה).אשמח להבין איך המנחת עובד ומדוע יש לו בכלל ערוצים (למיטב הבנתי בעבר הוא בעצם מאפשר את חיבור המערכת המקורית למגבר חיצוני). אמח למידע בעניין.

באשר לסאב אני אחפש ללא תיבה (כדי להוזיל עלויות) ואבנה אותו בעצמי, השאלה איזה סאב בגודל 8\10\12 יסתדר עם תיבה קטנה ודקה ככל הניתן (למשל הרקופורד שהצעת עשוי להתאים אם כי הוא יקר מאוד לתקציבי).

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

התקציב שלך מאוד נמוך 500 שח לסאב שטוח זה מעט מאוד מדובר באלמנטים יקרים יותר מהסטנדרט

סאב 8 במחיר הזה GTO804 JBL

בנוגע למנחת תריץ בגוגל HIGH LEVEL CONVERTER.

• תוכן חדש...