Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט ונפגע (קשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האופנוענים.

מדי פעם אני משוטט בפורום שלכם אבל אף פעם לא כתבתי בו. היום זה שונה כי היום כמעט ודרסתי אופנוען. טוב לפני שאתם מקללים אותי בליבכם תקשיבו למיקרה.

היום (שבת 04/09/2004) אני נוסע בכביש החוף צפונה. השעה היא 09:20 לערך. קטע הכביש המדוייק הוא בין צומת גלילות למחלף הסירה. אני בנתיב השמאלי מסיים עקיפה ומחכה שזה שלפניי יפנה את הדרך. פתאום הוא בולם בחוזקה ושובר הגה ימינה. כמובן שבלמתי גם אני והנה הסיבה:

קבוצת אופנוענים נסעה לה צפונה. לאחד מהם כנראה שעף משהו תוך כדי נסיעה. מה הוא עושה? עצר את האופנוע בצד הכביש. קם והחל לרוץ בנתיב השמאלי בכדי לאסוף את זה. והריצה הייתה כמה מאות מטרים של הלוך וחזור.

למזלי הרכב שעקפתי נסע ממש לאט מה שאיפשר לי לחתוך לנתיב האמצעי בחלקו בכדי שלא לדרוס את אותו אופנוען.

אני מאמין שחלקכם מכיר את אותו אחד ואולי אף הוא גולש בפורום זה. בגלל טיפשות ואי היכולת לחשוב ולא לשנייה, הוא היה קרוב למוות. מי יודע אולי אלה שהיו אחריי לא הצליחו לבלום בזמן!

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

לא חושב שזה קשור לאופנוען....

אחרי הכל שאנחנו יורדים מהכלי רכב כל אחד מאיתנו עדיין בן אדם, ומה לעשות ויש כאלה

טיפשים.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם
לא חושב שזה קשור לאופנוען....

אחרי הכל שאנחנו יורדים מהכלי רכב כל אחד מאיתנו עדיין בן אדם, ומה לעשות ויש כאלה

טיפשים.

אני מתנצל אם חשבת שדיברתי בהכללה. ממש לא. התכוונתי לאותו אחד ספציפי וגם לחברים שלו שעמדו בצד וחיכו לו ולא העירו לו.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...