Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עצר אותי שוטר על אופנוע שראה אותי כמעט נכנס באי תנועה לאחר שרכב אחר חתך נתיבים,השוטר הגיע מכיוון אחר ולא הספיק לראות את הרכב החותך(חתך שני נתיבים שמאלה כדי להשתלב לפנייה שמאלה).

השוטר עצר אותי במרזור ושאל למה אני נוהג ככה,הסברתי לו את המצב שהיה ושאלתי למה הוא לא עצר את הרכב החותך,השוטר המשיך בשלו הציץ לשניה ברישיון רכב ואמר שיגיע לי בדואר זימון למשפט ושיחרר אותי.

האם באמת לצפות לזימון או שהוא היה אמור לתת לי איזשהו מסמך שמזמן אותי למשפט?

תודה על העזרה והייעוץ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

קודם כל תרשום לעצמך את כל ההשתלשלות של האירוע עם כמה שיותר פרטים (שעה, תאריך, מקום, כיוון נסיעה, נתיבים, תנאי מזג אוויר וכד'), במקרה ותקבל דוח או זימון.

לפי התיאור שלך, אני מבין כי איבדת שליטה על הרכב. אכן זה גורר הזמנה לדין (ו-6 נק').

האם השוטר לקח רק את רשיון הרכב ללא רשיון נהיגה/ תעודת זהות ?

האם ראית כי הוא רשם איפשהו את הפרטים שלך (או צילם) ?

פורסם

הוא לקח את הרישיון לשניה והחזיר ואז לקח את הרישיון רכב ל10 שניות והחזיר שמעתי שהוא בודק עם מישהו בקשר על המספר רכב ואז החזיר לי את הרישיון רכב אמר שהזימון ישלח בדואר ואמר לי סע.

לא ראיתי שהוא רושם משהו ולא הביא לי כלום ביד.

הייתה תחושה כמו שעושים בדיקת רישיונות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

שלום רב,

התשובה באופן כללי ומבלי להיכנס לנסיבות המקרה היא - כן!

הזמנה לדין או דו"ח מסוג ברירת משפט יכול להישלח אלייך

בדואר ולא בהכרח להינתן במקום.

מה היה.. מי היה.. מי ראה.. וכו' וכו' - זה כבר סיפור אחר.

אם השוטר חשב שביצעת עבירה הוא יכול למלא דו"ח הזמנה

לדין או ברירת משפט גם לאחר האירוע ולשלוח אליך.

פורסם

כפי שזה נראה, הוא ביצע בדיקת רשיונות בלבד.

אחרת, הוא היה רושם פרטים, על מנת לשחזר לדוח/הזמנה לאחר מכן.

• תוכן חדש...