Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב ממכם עזרה\עצה אני ממש לא יודע מה לעשות.

קניתי מורל דוטק אוביישן 6 לפני חצי שנה בחנות פומפה בר"ג

לפני חודשיים הוא נשרף והחזרתי אותו לחנות בטענה שאני עדין בתקופת אחריות ומגיע לי תיקון או החלפה.

הם הסכימו מיד הבעיה שעברו כבר חודשיים והם כל הזמן אומרים שלא יודעים מה איתו ושאני יחכה עוד שבועיים ככה כל שבועיים אומרים לי.

התקשרתי למורל והמזכירה אמרה שהיא לא מסכימה לדבר איתי רק עם בעל החנות איזה מן שרות גרוע!

אני מאוכזב מאד מהשירות של מורל איך והסט פורק מהרכב שוכב בבית כבר חודשיים מחכה לטיוויטר שלו.

מה לעשות למי לפנות אם מישהו נתקל בזה בעבר או תיקן בעבר דרך האחריות בבקשה אני מתחנן פנו אלי

פורסם

גם לי קרה מקרה כזה ששמתי טוויטרים של mt24le וחודשיים היה בתיקון עד שקיבלתי חזרה ואמרו שאי אפשר לתקן...

ואז קיבלתי חדש

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

בין החנות לבין היצרן יש גוף משווק, והוא חברת "ניפון". אני משער שהם יוכלו לעזור לך, במידה והחנות עצמה לא עוזרת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ערב טוב כבעל חנות שעובד שנים עם מורל אני יכול לומר לך אין אחריות על טיוטרים מורל כמו כמעט באף חברה ושלו יספרו לך סיפורים טיוטר שיחזור מתיקון לא ינגן אותו דבר נקודה אבל זה לא סוף העולם לפעמים ישנם מידים שמנגנים יפה יותר עם טיוטר מחברה אחרת או קרוס מחברה אחרת

פורסם
ערב טוב כבעל חנות שעובד שנים עם מורל אני יכול לומר לך אין אחריות על טיוטרים מורל כמו כמעט באף חברה ושלו יספרו לך סיפורים טיוטר שיחזור מתיקון לא ינגן אותו דבר נקודה אבל זה לא סוף העולם לפעמים ישנם מידים שמנגנים יפה יותר עם טיוטר מחברה אחרת או קרוס מחברה אחרת

א. קצת עצוב לשמוע מחברה שמייצרת רמקולים ברמת HI-END שלא נותנת אחריות למוצרים שלה, אמנם אין לי ניסיון עם מימוש אחריות מולם , אבל בהחלט יש לי ניסיון עם מימוש אחריות של חברות רמקולים אחרות. - ברמקולים ביתיים לדוגמא מקבלים 5 שנים אחריות , ומימוש האחריות מתבצע ע"י החלפת אלמנט באלמנט. - נכון יש חברות שלרמקולים לרכב פשוט לא נותנות אחריות - אבל הם מציינות את זה .. במקרה של מורל לא זכור לי שהם מציינות בכלל אם יש או אין...

ב. אפשר לתקן! והטוויטר ינגן כמו שצריך , (יש דואק בחולון והאוזמן בר"ג ) - לא יודע לגבי עלויות אבל תעשה את החישוב שלך. קרוב לוודאי שהבדל לא תשמע...

ג. נכון אפשר לשלב טוויטרים אחרים אבל צריך להיות זהיר בזה , שיתאים מבחינת גוון הסאונד ונקודת החיתוך של הקרוס. - וכמובן יש את אופציית היד שניה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא קונה את הקביעה הזאת.

רכיב תקול הוא רכיב תקול ! והוא צריך להיות מכוסה באחריות במידה וזאת ניתנת ומגובה בכתב אחריות , אני אישית מימשתי אחריות ברמקולים לא פעם ולא פעמיים ! בעיקר וופרים שקיבלו פאנץ' באס ויצאו ממרכוז והתחילו לחרחר , לא שאלו שאלות, לא עשו בעיות , הביאו אלמנט אחר והחליפו.

הנושא של האחריות תמיד צריך להיות מוסדר בכתב , גם אם אין אחריות בכלל או יש אחריות מוגבלת - אפילו עם שורת הכסת"ח "לפי שיקול דעתנו , הנזק נגרם כתוצאה משימוש סביר.. בלה בלה בלה".

אם לפותח השרשור אמרו שיש אחריות עליהם לממש אותה , אם אין ולקחו לו את הטוויטר שיחזירו לו אותו ויתנו לו הזדמנות לתקן במקום אחר. כך או כך זה לא מצב שצריך להשאיר אותו בין אם זה הסוכן או החברה בעצמה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר יש אחריות אבל לרוב לא נותנים על סליל שרוף.

לשרוף אלמנט זה לא ממש בעייה אז למה שאני לא ישתמש 10חודשים ברמקול ואז אני ישרוף אותו בכוונה {ואז יקבל חדש}.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
לא קונה את הקביעה הזאת.

רכיב תקול הוא רכיב תקול ! והוא צריך להיות מכוסה באחריות במידה וזאת ניתנת ומגובה בכתב אחריות , אני אישית מימשתי אחריות ברמקולים לא פעם ולא פעמיים ! בעיקר וופרים שקיבלו פאנץ' באס ויצאו ממרכוז והתחילו לחרחר , לא שאלו שאלות, לא עשו בעיות , הביאו אלמנט אחר והחליפו.

הנושא של האחריות תמיד צריך להיות מוסדר בכתב , גם אם אין אחריות בכלל או יש אחריות מוגבלת - אפילו עם שורת הכסת"ח "לפי שיקול דעתנו , הנזק נגרם כתוצאה משימוש סביר.. בלה בלה בלה".

אם לפותח השרשור אמרו שיש אחריות עליהם לממש אותה , אם אין ולקחו לו את הטוויטר שיחזירו לו אותו ויתנו לו הזדמנות לתקן במקום אחר. כך או כך זה לא מצב שצריך להשאיר אותו בין אם זה הסוכן או החברה בעצמה.

זאת בחירה שלך.

זהו הכלל של כל החברות, אני ממש לא בעדו אבל זה המצב וגם אני חוויתי על בשרי אכזבה לגבי הנושא ועם סט הרבה יותר יקר מדוטק.

לפעמים עם קצת נדנוד יכול להיות שתצליח לחלץ משהו אבל זאת תהיה אך ורק מחווה טובה מהחברה ולא חובתם.

וכן אני מסכים שלא נעים שסוחבים אותו עם העניין אבל עדיין מגיע להם כבוד על העזרה ללא בעיות.

• תוכן חדש...