Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נורות בלוח השעונים - יונדאי אקסנט 99

yonifra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בחודשים האחרונים החלו הנורות בלוח השעונים של היונדאי הוותיקה שלי לשבוק, לאט לאט ירדה החשכה על הלוח ועכשיו קשה מאוד לראות מה המהירות שלי בלילות.

ניסיתי לחפש קצת מידע על איך להחליף נורות שם אבל אין כ"כ מידע באינטרנט על זה (או שאני פשוט לא יודע לחפש), אז רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך לעשות את זה ואם כן אשמח אם תוכלו להכיוון אותי לכיוון :)

תודה ושבוע טוב!

יוני

יונדאי אקסנט 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני עשיתי זה לפרק את הלוח שעונים ופירקתי את הנורות לקחתי אותן כדוגמה והלכתי וקניתי, לא זוכר איזה דגם.

יכול להיות שתצטרך להחליף גם בתי מנורה, כאלה אפשר להשיג רק מקוריים ולא בכל מקום.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני עשיתי זה לפרק את הלוח שעונים ופירקתי את הנורות לקחתי אותן כדוגמה והלכתי וקניתי, לא זוכר איזה דגם.

יכול להיות שתצטרך להחליף גם בתי מנורה, כאלה אפשר להשיג רק מקוריים ולא בכל מקום.

לפרק את לוח השעונים זה משהו שכל אחד יכול לעשות או שצריך מוסך בשביל זה? אני לא ממש מרגיש בנוח לפרק דברים שלא אמורים להיות מפורקים ע"י הנהג :)

יונדאי אקסנט 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני הצלחתי תאמין לי שגם אתה יכול, וזה כמה ברגים לשחרר ושליפת הלוח, אתה לא מפרק לו את הצורה, רק מחליף נורות בגב של הלוח.

אם אתה ממש מסתבך אז תעזר בפורום העולמי הזה:

http://www.hyundai-forums.com/182-x3-1994-1999-accent/

הפורום הכי טוב בעולם לרכבי יונדאי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

תודה על התגובות, היום, בעקבות עוד מנורה שרופה, החלטתי סופסוף ללכת על זה ולהחליף אחת ולתמיד את הנורות השוררות (יותר נכון, אני אחליף את כולן אם אני כבר מפרק את הדשבורד.)

ראיתי את הסרטון הזה

http://www.youtube.com/watch?v=N03ei5ZWTQE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ורציתי לשאול אם הנורות שממליצים שם מתאימות ליונדאי שלי (אקסנט אסטים 99)

אני לא כ"כ מבין מה זה T10 ואין לי שמץ אם זה מה שאני צריך אצלי. אבל אם כן, ארצה לקנות את נורות הלד - גם בגלל האור היפה וגם בגלל שהן אמורות להחזיק יותר זמן. חשבתי לקנות את הנורות האלה, אבל לא יודע אם הן יתאימו לי.

אשמח לכל עזרה...

יונדאי אקסנט 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה סוג הנורה אצלך, אתה צריך לפרק ולשאול או לצלם, מה שהולך בדר"כ הוא T10.

לגבי הקישור שנתת, אתה לא צריך כל כך הרבה, אצלי בלוח יש 4 מנורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, עשיתי היום צעד נועז ופירקתי את הדשבורד - למרבה הפליאה הוא יצא חלק, בלי בעיות וחלקים שבורים.

צילמתי כמה מהחלקים כדי שחברי הפורום יוכלו לעזור לי לבחור נורות כדי להחליף את הקיימות. אלה שני הסוגים שמצאתי בגב הדשבורד, לדעתי היו 3 סוגים שונים (לנורות התקלות, לשעונים ולמד הק"מ):

2we07qu.jpg

9k06ev.jpg

וזה החלק האחורי של הדשבורד:

2ynqgw8.jpg

מסתבר שהנורות שלא עבדו אצלי למעשה היו תקינות, אבל היתה שם בעיית מגעים שגרמה להם להיכבות. בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג לנורות לד, שגם נראות יותר טוב, וגם מאירות הרבה יותר חזק.

אשמח לכל עזרה.

יונדאי אקסנט 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...