Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים ...

אני מחפש רכב באזור ה-40 אלף שח, לנסיעה יומית של באזור 150-180 ק"מ,

אני חושב גם להתקין מערכת הסבה לגז , אז הייתי מעדיף תא מטען גדול יחסית כדי שישאר מקום.

ראיתי שרנו מגאן ולנסר אפשר למצוא שנתון 2008-9 בסכום הזה וגם שברולט אבאו 2009-10 ,

אשמח לייעוץ איזה מהם עדיף או המלצה לאופציה אחרת

תודה רבה

פורסם

עם הק"מ הזה, שאתה הולך לעשות, לא הייתי הולך על רכבים כאלו.

תנסה לחפש במחיר הזה איזה רכב מסחרי עם מנוע דיזל, אפילו שיהיו לו 100 אלף ק"מ. יש לך נסועה שנתית גבוהה מאוד ועדיף מנוע דיזל, גיר ידני. ככה תחסוך בדלק וגם תחזוקה עדיפה.

לגיר אוטומטי יש נטייה לתקלות יקרות יותר מאשר כאלו שיהיו בגיר ידני.

וגם יהיה לך תא מטען ענק ושימושי מהם.

המגאן והלנסר בסדר, הלנסר עדיפה מבחינת אמינות של הגיר האוטומטי, המגאן נוחה יותר ובטוחה יותר, על האבאו אני לא אדבר כי זה דרעק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הלנסר צורכת כ-1/13 בנסיעה שעיקרה בינעירונית. רכב אמין ופשוט.

1:13 בבינעירוני זה לא נתון מדהים.

סביר להניח שמברלינגו, פרטנר, דובלו או קנגו הוא יוציא צריכה עדיפה ויחסוך גם בעלויות הטיפולים, כי שיפוץ גיר אוטומטי עולה הרבה יותר מהחלפת קלאץ'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מבין שלוש המכוניות שנתת הייתי הולך על הלאנסר, המגאן בעדיפות שנייה ובשברולט לא הייתי נוגע.

מגאן דיזל תהייה קלאסית עבורך, ובאופן כללי באמת בטווח הנסיעה שלך יהיה עדיף רכב עם מנוע דיזל.

פורסם

מתן - הבעיה למצוא בתקציב שלו מגאן דיזל שמורה שלא שחטו אותה. לכן המלצתי על רכב מסחרי, זה ייתן לו שקט כי הוא ייקבל רכב מודרני יותר, בגלל שלרכבים מסחריים יש נפילת מחירון גדולה יותר מזו של רכבים פרטיים. כך הוא יזכה ברכב מודרני יותר באותו מחיר שירכוש רכב משפחתי ישן.

• תוכן חדש...