Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני מנסה למצוא בארץ זה חודש וחצי חודשיים , נורות של אלקטרה מסוג הלוגן נר - 28W , עם הברגה E27 - שקופות .

ביצעתי הזמנה של נורות אלו בחשמל ישיר , אך לפני כחודש הם ביררו לי והנורות תקועות במכון התקנים המון זמן , אין צפי להגעת הנורות .

האם מישהו מכיר בארץ מקום אחר בעל מלאי של נורות כאלו בדיוק ? , אני צריך 80 נורות כאלה .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
איציק , חברי הפורום , היתכן שלא ניתן להשיג את הנורות הללו זמניתב ארץ ? .

ניסית בחנויות בדרום תל אביב?

שני מקומות שעולים לי כרגע בראש זה הכל לתעשיה בזבוטיסקי רמת גן, ויש עוד חנות שנמצאת על זבוטינסקי,

קצת אחרי הצומת עם בן גוריון. זו חנות רק לצרכי חשמל, אבל אני לא זוכר את שמה. בדרך כלל יש לו כל

דבר שאתה רוצה.

פורסם

לא נסיתי מקומות בדרום ת"א , לא מכיר חנויות ספציפיות שם .

אם מישהו מכיר אשמח לקבל שמות של חנויות .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...