Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלאבא שלי היה את האיביזה (אמנם שנתיים רק) שום דבר לא נשבר או הראה סימנים של הולך להישבר או נראה שביר :roll: באמת שאני לא יודע מה אנשים עושים שמה, כנראה מז**** על כל האוטו או משהו :shock: אם אתה עדין עם הבפנים של האוטו ולא מסיע חיות אדם אני מאמין שלא יהיו לך בעיות כאלה. אבל לא יודע אולי אבא שלי פדאנט מדיי, קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היום ראיתי פולו 2 דלתות ;)

לגבי הבעיות ב Interior של האיביזה :

1. מעולם לא הזד***** באיביזה שלי. למעשה באף רכב חוץ מהקורולה ליסינג - במיטה פשוט יותר כיף.

2. אני לא מסיע חיות אדם, ובקושי נוגע בפקדים ברכב, הכפתורים שאני משתמש בהם בצורה סבירה לחלוטין הם הכפתורים של המזגן, האיתות ובקרת השיוט.

3. מדי פעם אני לוחץ על כפתור ה ESP כדי לבטל את ה TCS.

אצלי שום דבר לא שבור, ועדיין יש חלקי פלסטיק שמשמיעים רעשים מרגיזים. הידית איתותים חורקת בימים חמים מאוד בלבד, אבל זה מרגיז ביותר. הפלסטיק בהגה מרעיש רק בצד ימין, ובצד שמאל לא.

אני לא חושב שזה Deal Breaker, פשוט צריך לקחת בחשבון שקונים Seat ויש דברים קטנים שיכולים להציק.

לא נורא ואיום.

ברכב של חבר נשבר פתח מזגן אחד, והכפתור שסוגר ופותח את המראות. מצד שני, אני סוגר ופותח את המראות פעמיים ביום - לפעמים יותר כבר 13 חודשים, ואצלי הכל מתפקד כהלכה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...