Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוואלה פורסמה הכתבה הבאה על מעצב בשם רון ארד שעיצב משקפיים.

לכתבה פורסמו התגובות הבאות (מצורפים צילומי התגובות)

אני כתבתי הודעה, כדלקמן:

3 ו 5 אתה הזויים

וואלה אתם עוד יותר הזויים שאתם מפרסמים את התגובות שלהם.

הודעה זאת שכתבתי, לא הועלתה ע"י וואלה לרשימת התגובות.

אז מי הזוי פה, אני שכתבתי הודעה שכזאת, או וואלה שמרשים שתגובות כמו 3 ו- 5 יעלו אצלם?

אני אישית חושב שהגורל של משפחות הנעדרים הוא הגורל הקשה מכל, תמיד כשאני נזכר באחד מנעדרי צה"ל , אני נזכר ב"אם השלישית" של נתן אלתרמן

האם השלישית בעיניה תועה:

"לא היה לי יקר כמוהו!

איכה אבך לקראתו ואינני רואה?

אינני יודעת איפה הוא"!

אז הבכי רוחץ את ריסיה שלה,

ואולי עוד לא נח, ואולי...

הוא מודד בנשיקות, כנזיר משולח

את נתיב עולמך, אלוהי

תגובות כמו 3 :

רון ארד? הוא לא מת? (ל"ת)

מוזר...

וכמו 5:

וואלק רון שיחקת אותה .27 שנה בשבי גרמו

לך להגות רעיונות מהפכניים .אבל ראבק תוריד קצת מהמחיר .

אתה לא מקבל קיצבה מהמדינה??

הוגה דעות

מבזות לדעתי את כבודו וזכרו של רון ארד ארד.

תגובה 3.png

תגובה 5.png

פורסם

אם אתם שואלים אותי, טוקבקים זה המיץ של הזבל. דבר מיותר שקיים אך ורק בשביל להעלות את הרייטינג של האתר( שלא נדבר על כתבות פרובוקטיביות שנועדו אך ורק לשם טוקבקים)

זה המקום להרבה אידיוטים להראות את הטיפשות שלהם ואת הרוע שלהם. הלוואי שיחסמו את זה בכלל או לחילופין שיכריחו אנשים(דרך פייסבוק לדוגמא) להשתמש בזהות האמיתית שלהם, ככה כמות הגועל תקטן לפחות.

פורסם
"חטפו את הרון ארד הלא נכון" (יגאל תומרקין על המעצב, רון ארד).

וואי אתה לא מבין מה עשית לי עכשיו

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
וואי אתה לא מבין מה עשית לי עכשיו

לא המצאתי את זה.

השייח של קטאר הספיק להזמין אצל ארד עוד עבודה, עיצוב תערוכה איסלאמית. עלות התערוכה, שהוצגה במשך שבוע אחד בלבד בהילטון דוחה, אומר ארד, משתווה לעלות של הקמת המוזיאון בחולון, 30 מיליון שקל. ארד עצמו לא העז לנסוע לקטאר. "עם שם כמו שלי, אני מפחד שאיזה אידיוט ירצה עוד רון ארד אחד". (רון ארד המעצב, על עצמו)

:turn-l:
  • תוכן חדש...