Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתי רוצה לחלוק איתכם את החוייה הלא כל כך חיובית שהייתה לי לאחרונה עם חברת ליסינג "קל אוטו". פניתי אליהם לפני כמה ימים בעניין קניית רכב משומש מליסינג. הייתי בסניף גלילות וטופלתי על ידי בחור צעיר בשם סער. סגרנו על רכב והשארתי מקדמה בתנאי שאם לא מאשרים לי מימון או אם אני לא מוצא מימון בתנאים שנוחים לי אז העסקה תתבטל והמקדמה תחזור אלי במלואה. מה שקרה שהתקשתי למצוא גוף מממן אמין שמתאים לי והתקשרתי לבטל את העסקה או לדחות אותה. סער ומנהל שלו יוסי או משהו אמרו שלא אדאג ויהיה בסדר והיום ראיתי שחייבו את חשבוני ב2000 שקל. כשחזרתי אליהם הסבירו לי שהמקדמה נשארת אצלם בכל מקרה. בקיצר ניצלו את זה שאני צעיר ולא כל כך בקיע בכל הענייני סחר מכר והרוויחו עלי 2000 שקל.

פורסם

ואתה מתכוון לוותר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה כתוב בהזמנה?

גם חוזה בע"פ הוא חוזה.

לאחר כמה זמן ביקשת לבטל?

האם שלחת מכתב בו ציינת את פרטי המקרה?

לדעתי, אם תגיע לתביעה תקבל את כל כספך חזרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תוותר. תדרוש את ההחזר בכתב, ואז תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות נגדם.

בנוסף, תפנה לעיתונות - אור השמש הוא המחטא הטוב ביותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמובן שזה תלוי על מי נופלים, זה מעיד על סונכנים ספציפים שממהרים לעשות כסף וליצור לעצמם מוניטין ולפעמים על מדיניות של החברה. בסופו של דבר זוהי תרבות של עסקים בארץ - דפוק לפני שדופקים אותך וקל אוטו מאמצים את המדיניות הזאת בכל הכוח.

אני אשתדל להחזיר את הכסף (או לפתחות חלק ממנו).

יש חוזה כתוב אבל נאמר לי על ידי מנהל הסניף שהכל יהיה בסדר ושלא אדאג. הוא היה נראה אמין וסמכתי עליו. אין מה לעשות יצאתי פראייר, אני לא כל כך רגיל לאיך שזה נעשה פה בארץ

פורסם
סער ומנהל שלו יוסי או משהו אמרו שלא אדאג ויהיה בסדר

פה הייתה צריכה להידלק לך נורה אדומה :lol:

תמיד כשאומרים לי את הצמד "אל תדאג" ו-"יהיה בסדר" אני מתחיל לדאוג ומבין שלא יהיה בסדר.

אחחח אחחח מדינת יהיה בסדר...

פורסם

זה נכון.

כמו שאני רואה את המצב, יש לך 2 דרכי פעולה אפשריות.

הדרך המשפטית - לבדוק את החוזה ומה שרשום בו למקרה כזה, לשלוח לקל אוטו מכתב מנוסח היטב (בדואר רשום, לא במסירה אישית לא בפקס ובטח שלא במייל), להמתין לתשובה תוך X ימי עסקים, במידה ולא יירצו להחזיר את הסכום במלואו - לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות בצירוף כל ההוכחות שיכולות לפעול לטובתך (לא צריך עו"ד), בנוסף לתבוע את הוצאות אובדן ימי העבודה והוצאות משפט (אגרת בית משפט) בצירוף הוכחות. ממליץ לך להתייעץ גם בפורום המשפטי ולהמתין לתגובתו של ישה, מומחה הפורום לעניינים אלה.

הדרך ה"ישראלית" - להתלונן על המקרה ע"ג האינטרנט ובאמצעי התקשורת השונים (מה שניסית לעשות פה?) ולהמתין ללחץ הציבורי שיעשה את שלו. יש לך תוכניות רדיו כמו זו של גבי גזית ו"יהיה בסדר" (כמה אירוני) בגלי צה"ל. הם אוהבים מקרים כאלה ומטפלים בהם ביעילות. בנוסף יש את מדור צרכנות ורכב ב-YNET שכותבים על סיפורים דומים בערך כל שבוע.

בהצלחה.

פורסם

בוא ונתחיל בכך שתנסה להציג לנו את ההסכם כאן .

אחכ נמשיך עם התביעות או לא תביעות עם פריירים או לא .

אני יכול לומר שגם לי נסיון מר עם קל אוטו אבל למזלי יצאתי בלי נזק .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

זה לא משנה מה קרה בדיוק , מאחר והיה חוזה בע"פ שהוא תופש גם אם יש חוזה בכתב עם 1000 מילים קטנות.

יש בשפה המשפטית מושג שנקרא " האדם הסביר " .

"האדם הסביר " שבפננו קיבל הבטחה בעל פה שהוא יכול לבטל את העסקה ולקבל את כספו בחזרה , גם אם החתימו אותו בתמימותו .

אני במקומו מחר בבוקר מתייצב בבית משפט לתביעות קטנות , מגיש תביעה ב10 דקות בדיוק .

תוך חודשיים שלשה מקסימום , העניין ידון בבית המשפט .

כמובן שאם וכאשר יזכה התובע ( ולעניות דעתי זה יקרה ב 99% אם הסיפור כפי שהוצג מדוייק ) הוא יפרסם זאת בכל פורום באינטרנט על מנת שחברת " קל אוטו " ילמדו לא להתעסק בקטנות עם בחורים צעירים ותמימים .

זה יעלה להם הרבה יותר מ 2,000 שח....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...