Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האם יש למישהו מושג קל שבקלים מיהי הבחורה הנחמדה הזו?

who am i.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפחות היית משנה את שם התמונה...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

SORVALL, שמתי לב לזה במיידי אבל עד שערכתי מחדש אתה כבר רשמת את התגובה שלך. בכל מקרה, אם אתה יודע נא לא לגלות. אנשים יחטפו הלם כאשר בסופו של דבר הסוד יתגלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
בר רפאלי בחודש ה-9 ?

וואי, אני לא מאמין? זה כל כך ברור?

סתם, זוהי לא בר רפאלי.

פורסם

צודק, היא לא מעיניינת אף אחד. מייגן פוקס עדיין שומרת איך שהוא על מצב טוב למרות ההיריון.

http://www.youtube.com/watch?v=oamfaVLuGTU&feature=related

כל הכבוד על כך שפתרת את החידה נכונה. חולצה ותקליט בדרך אלייך.

פורסם

א. אז היא השמינה בהריון. סו פאקינג וואט?

ב. תן לי לגלות לך טריק קטן - לגוגל יש חיפוש תמונות "הפוך". אתה מכניס שם תמונה ומקבל לינקים. עשר שניות עבודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו שאתה מעלה את זה אז זו בהחלט הייתה יכולה להיות אופצייה.

צדק זה שאמר שג'סיקה לא מעניינת כלל וכלל.

Jessica-Simpson-69.jpg

פורסם
האמת שבמבט ראשון חשבתי שזאת מיכל ינאי. :roll:

+1

לגבי ג'סיקה סימפסון, עכשיו היא השמינה בהריון וזה כביכול בסדר, אבל הסיבה האמיתית להשמנה המוגזמת שלה היא שיש לה הפרעות אכילה כאלה ואחרות ויותר מפעם אחת היא הגיע למימדים מפחידים.....ללא הריון.

אבל כשהיא רזה- היא כוסית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי שבאמת חבל עלייה זוהי בריטני ספירס. כל הסמים והתרופות שהיא קיבלה באישפוזים במחלקות נפש וכל המשקל לא עשה איתה טוב כלל וכלל.

• תוכן חדש...