Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

היום קיבלתי דו"ח חניה וגררו לי את הרכב. הדו"ח מתייחס לעבירה ג72, שאני מנחש שהיא קשורה לחניה בתחום של תחנת אוטובוס.

כל זה טוב ויפה, אלא שיש ברשותי תו נכה, ובדיעבד אני יודע שאסור היה לי לחנות בתחום התחנה. אמנם הרכב היה במצב של חצי-חצי עם אזור של כחול לבן, אבל זה לא משנה. מה שמציק לי הוא הגרירה. אני לא ממש יכול לשוטט להנאתי בלי הרכב. כשראיתי שהוא אינו במקום ישר התקשרתי למוקד ועליתי על מונית לרידינג. בכ"א, עיינתי בחוק המצוי כאן http://makom-m.cet.ac.il/pages/item.asp?s=4&id=201&defid=-1&page=7&item=697

ונכתב שאם הרכב לא מהווה סכנה למשתמשי הדרך או מהווה הפרעה של ממש לתנועה - אסור לגרור אותו. מאחר ושני התנאים התקיימו במלואם, הרי שלא הייתה להם רשות לגרור את רכבי.

כתבתי מכתב לביטול הדו"ח, וצטטתי את הסעיפים הרלוונטיים, הוספתי תצלום של התו - יש עוד משהו שצריך ופיספסתי?

בנוסף - במקביל לדו"ח אני צריך לבקש להישפט?

רב תודות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם התו היה ברכב בצורה בולטת.

את הקביעה אם הוא הפריע למשל לאוטובוס דו מפרקי להיכנס לתחנה לא אתה קובע.

כתבת מכתב לביטול , תמתין לתשובה . לא צריך לבקש להישפט בינתיים.

לא יקבלו את בקשתך , יהיה לך זמן נוסף של 30 יום לבקש להישפט או לשלם..

נא לא לשכוח לשלוח בדואר רשום ולשמור על הפתק מהדואר.

לא נעימה הסיטואציה של גרירה לאף אחד קל וחומר לנכה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מניסיון של שנים את הדו"ח אולי יבטלו אבל הגרירה נדיר עד בלתי אפשרי לקבל חזרה.

וזה כותב לך אחד שגררו לו רכב מסחרי מחניה של פריקה וטעינה עם תעודת משלוח לבניין הסמוך.

פורסם

בתחום של איזה עיר קיבלת את בדוח והגרירה?

האם בזמן הגרירה על השמשה היה תו הנכה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנסה לענות לכולם:

כן, התו היה במקום בולט, וקיומו מצויין על הדו"ח. אני יודע שאני לא זה שיקבע אם הייתי או לא בתחנת אוטובוס, אבל טיפה של התחשבות וקומון סנס לא הרגו אף אחד עד היום. חניתי במינימום האפשרי של תחנת האוטובוס (ובמקום הספציפי הזה אנחנו מדברים על תחום ע-צ-ו-ם של כתום אדום, אבל זה לא משנה).

אשלח את המכתב בראשון גם לפקס וגם ברשום ונראה מה יהיה להם לומר.

הדו"ח ניתן בתל אביב (שמחיפוש בגוגל, יש לה יחס מאוד מעניין לחניות נכים).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השאלה לא אם היית בתחום תחנת האוטובוס כן או לא, כי בכך גם אתה מודה בחצי פה , אלא האם גרמת להפרעה לתנועה שבגללה גררו לך את הרכב.

ספר לנו על תוצאות הטיפול.

אני מהמר על ביטול הדו"ח מבלי שיוחזר לך הוצאות הגרירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה מת"א סע לאגף הפיקוח ברח' שארית ישראל (ליד בלומפילד).

אני טיפלתי שם בדו"ח המתנתי למפקחת היא עיינה במסמכים וביטלה את הדו"ח על המקום.

אצלי זה היה ליפניי שלוש שנים אבל אני מאמין שההיתנהלות כך עד היום.

פורסם

ישה, אתה כמובן צודק. בדיעבד אני יודע שלא הייתי צריך לחנות שם, למרות שאפשר להתווכח עד כמה 'פלשתי' לתחום התחנה. בכ"א, הפרעה לתנועה חד משמעית לא הייתה, כי זה משהו שאני מאוד מקפיד עליו (גם הולכי רגל). כנראה שהפתרון יהיה לחנות שם על המדרכה - שלמזלי היא מ-א-ו-ד רחבה :\

אגב - בכדי לוודא: ג72 זה חניה בתחום תחנת אוטובוס, כן?

אלקמינו, אני לא בטוח שיזדמן לי להגיע אליהם, אבל אנסה. בכ"א, גם אם אשלם את הדו"ח אני רוצה את התשלום על הגרירה חזרה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: התקשרתי היום כדי לשאול האם יש החלטה ונאמר לי שיש דו״ח נוסף. דבר כזה לא זכור לי בכלל (בוודאות לא היה כלום על האוטו). בכ״א, אם אני אשלם את הקנס הראשון (יש עוד שבוע, כך מסתבר, לכפל) זה לא ישמוט את הקרקע מתחת למה שטענתי בעניין הדו״ח השני?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם יש לך תו נכה אל תשלם תיגש למוקד החניה ותנסה לבטל את הדו"ח.

הרי דו"ח חניה לרכב עם תו נכה אפשר לבטל.

בקשר לדו"ח עם הגרירה תמשיך לבדוק.

• תוכן חדש...