Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמועות מפי יודעי דבר אומרות כי לקראת סוף החודש להקת משינה תגיע לעיר הקודש להופעה מיוחדת וחד פעמית לרגל השקת סניף גדול בענף הרכב.

ההופעה והאירוע יועברו בשידור חי ברדיו ירושלים בליווי סלבס ולקוחות VIP ...

אין ספק שמדובר בקפיצת מדרגה ענקית לאור העובדה כי מדובר בסניף מקומי, וההשקעה היא עצומה בכל קנה מידה.

כשאדע יותר פרטים אעדכן .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

נשמע מעניין מאוד ושווה להגיע.

בתור ירושלמי - תרשו לי להמר במה מדובר .

בהנחה שיבואני פרארי/מזארטי לא פותחים סניף בעיר הקודש הרי הבחנתי בהכנות נמרצות לפתיחת סניף מכירה גדול ומרשים

בתלפיות ירושלים של היבואן קרסו לרכבי רנו וניסאן.

עשרות בשנים קרסו יוצגו בירושלים בעיניני תצוגה ומכירה וגם שירות ע"י חיים לוי (שהינו דרך אגב יו"ר איגוד המוסכים).

לפני זמן מה נוצר סכסוך מר בין קרסו לחיים לוי ולמרות תביעות משפטיות חל קרע וניתוק.

ברחוב האומן ליד רמי לוי נבנה לאחרונה אולם תצוגה מרשים של קרסו עם שלל ענק של כל דגמי רנו וניסאן בהיקף שלא היה

בסניף הקודם של חיים לוי.

לקרסו יש סיבה מצויינת להשקיע בהחדרת המותג בעיר בגדולה בישראל כולל במתן שירות לאחר שהמפיץ הראשי הקודם הורחק.

לאחר 40 שנות פעילות בעיר לירושלמים יושב חזק בראש שרנו וניסאן זה עדיין חיים לוי .

פורסם

הותר לפרסום ...פורסם כרגע בפייסבוק.

JERUSALEM.jpg

פורסם

ראיתי אותם בפעם הקודמת שכריס קורנל היה בארץ. הסאונד היה זוועה וההופעה בינונית לחלוטין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראיתי אותם בפעם הקודמת שכריס קורנל היה בארץ. הסאונד היה זוועה וההופעה בינונית לחלוטין.

מה יותר טוב ? איציק קלה ? אני חושב שצריך לפרגן ליבואן שנחשב די רדום עד היום כשהוא עושה צעד שכזה ...

פורסם

איזה קטע, איציק קלה הוא האמן השני הכי אהוב עלי אחרי כריס קורנל! :-P

וברצינות - לפרגן על מה? על זה שהם שוכרים להקה בשביל להופיע בפתיחה של אולם תצוגה? זה נשמע לך הגיוני?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כן,הפרגון נשמע לי הגיוני.

אם קרסו רוצים לעשות רעש ולצעוק בקול גדול שהם הגיעו לירושלים עם שני אולמות תצוגה גדולים ומפוארים אחרי למעלה משלושים שנה שייצג אותם סוכן מעפן מיושן וקטן אז זה מאד מכובד.

אני לא מתייחס כרגע לקרסו ספציפית או ליבואן מקביל אחר אבל עצם העובדה שמשקיעים ומביאים אומנים בסדר גודל של משינה ולא איזה DJ מעפן לאירוע השקה זה יפה !

אבל מה אני מבין ? הרי הישראלי הממוצע אף פעם לא ידע לפרגן...

פורסם
כן,הפרגון נשמע לי הגיוני.

אם קרסו רוצים לעשות רעש ולצעוק בקול גדול שהם הגיעו לירושלים עם שני אולמות תצוגה גדולים ומפוארים אחרי למעלה משלושים שנה שייצג אותם סוכן מעפן מיושן וקטן אז זה מאד מכובד.

אני לא מתייחס כרגע לקרסו ספציפית או ליבואן מקביל אחר אבל עצם העובדה שמשקיעים ומביאים אומנים בסדר גודל של משינה ולא איזה DJ מעפן לאירוע השקה זה יפה !

אבל מה אני מבין ? הרי הישראלי הממוצע אף פעם לא ידע לפרגן...

יש לי חשש יותר מסביר שאתה קשור בצורה כזאת או אחרת לקרסו

מה בנוגע לגילוי נאות?

פורסם
יש לי חשש יותר מסביר שאתה קשור בצורה כזאת או אחרת לקרסו

מה בנוגע לגילוי נאות?

אל תחשוש ידידי היקר...מעולם לא הסתרתי את העובדה שאני עובד בענף הרכב ,וניתן לראות הודעות ישנות בנכתבו במשך השנים שאני פעיל בפורום.

אני אמנם לא שייך לקרסו אבל מכיר טוב מאד את הנפשות הפועלות וכמובן מפרגן לקולגות מהענף.

פורסם

אם כך אז אתה בוודאי מבין שאין כאן שום עניין של "פרגון". פתיחת סוכנות חדשה בירושלים היא אקט כלכלי שמלווה בניסיונות פרסום ושיווק כאלו ואחרים. אז משינה מופיעים באירוע. ביג פ&^ינג דיל (תסלח לי, כן?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברור שהכל כלכלי ... לא קרסו ולא אף יבואן אחר הם עמותות ללא כוונת רווח אבל עדיין צעד שכזה בענף הרכב זה משהו חריג.

בדרך כלל כשעושים השקה אז מביאים קצת דיילות ,קישוטים,שתיה ומוסיקת רקע...

ברור שמשינה היא לא הטעם של כל אחד אבל מנסיוני בענף, זה מאד מכובד.

• תוכן חדש...