Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערערתי על דו'ח שקיבלתי בגין נסיעה בנתיב שמאלי בכביש חד סיטרי עם שני נתיבים .. שוטר עמד בצד הכביש והורה לי לעצור בצד וטען שאני נוסע יותר מידי זמן בצד שמאל .. אני רוצה לציין כמה דברים.. קודם כל השוטר יכול לראות אולי ק''מ אחד בבירור במקום שהוא עמד .. השעה הייתה 8בבוקר יום שבת ונסעתי בכביש שאולי עוברים בו,איזה עשר מכוניות בשעה ככה שהכביש היה ריק ביותר ובכל זמני שהייתי בצד שמאל שום מכונית לא עקפה אותי מימין ולא הפרעתי לשום דבר שהתרחש על הכביש חוץ כמובן מאותו שוטר שכנראה גם מתנדב בכלל.. ערערתי על הדוח ואני עדין עובד על טיעון להגנתי .. הטיעון הכללי שלי הוא שהשוטר סתם עצר אותי ללא סיבה מיוחדת כי לא באמת הפרעתי למשהו וגם לא באמת נסעתי כל כך.הרבה בצד שמאל.. אין לי שום עבירות קודמות והוא אפילו לא בדק את זה ולא הסכים לבדוק.. ועוד טענה .. הכביש היה בקצת מישור ולהגנתי ראיתי מרחוק שני רכבים עומדים בצד הכביש ומנקודת הראות שלי איני ראיתי שזאת משטרה שעצרה רכב.. אני חשבתי שאולי קרה מפגע שמה ועשיתי ניהול סיכונים ועברתי לנציב השמאלי ולאחר שהבנתי שמדובר במשטרה ולא במפגע חזרתי ישירות לנתיב הימיני של הכביש.. אני סך.הכל רוצה לערער על הנקודות כי 6 על עבירה כזאת זה מוגזם בהחלט.. רציתי לדעת דעה לגבי הטיעונים שלי.. תודה

פורסם

בדיוק בימים אלה דנים כאן בפורום על נהיגה בנתיב שמאלי. אתה מוזמן לקרוא.

אני מניח כי הדוח שקיבלת הוא על "נהיגה שלא בימין הקיצוני של כביש חד-סיטרי" (250 עם 6 נק').

1. זה שלא הפרעת לאף אחד ולא עקפו אותך מימין, עדיין לא מצדיק את הסיבה לנסיעה בשמאלי ובוודאי עילה לביטול הדוח.

2. השוטר טען (וכנראה גם רשם זאת בדוח) שנסעת יותר מדי זמן בשמאלי, הוא כבר ראה אותך מרחוק "תקוע" על שמאלי ולא עובר לימין.

אז איך בדיוק תערער עכשיו על כך שנסעת בימין, עברת לשמאלי כי ראית "מפגע" ולאחר מכן שוב חזרת לימין ?

3. השוטר לא חייב לבדוק עבר תעבורתי.

4. לא ניתן לערער רק על הנקודות. לכל עבירה יש קנס ונקודות משלה (0,2,4,6,8,10).

פורסם

תנסה לעלות את הדו"ח או לפחות את שם השוטר

רוצה לשלוח לו זר פרחים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מציע שלא רק תערער, אלא גם תלך למשפט. ככה נהיה בטוחים שתקבל את העונש האמיתי שמגיע לך.

מכתיבתך ניכר עליך שאינך מבין את חומרת המעשה שעשית. אין דבר כזה "לא הפרעתי לאף אחד". קו המחשבה הקלוקל הזה הוא זה שדירדר את מצב הכבישים לנקודה שבה הם נמצאים כיום: מצב שבו חבורה של סוציומטים, סהרוריים ושאר תמהונים תקועים להם בשמאל ואינם מבינים (או שסתם לא אכפת להם) שהם גורמים לכל השאר לבצע עבירות.

ישה, תגיד לי כמה עלה לך הזר, אני רוצה להחזיר לך חצי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
חבורה של סוציומטים, סהרוריים ושאר תמהונים תקועים להם בשמאל

ואני דווקא חשבתי שכל הסוציומטים, סהרוריים ושאר התמהונים נמצאים בימין...

ארז רונן

פורסם

ארז ידידי

כאן זה פורום רכב רציני !!

יש מאלה גם בימין וגם בשמאל וכיוון שיש יותר ימין אז גם בסגמנט הזה יש יותר.

ואני מאוכזב ממך

אני נגד פותח שרשור ושום מילה טובה מצידך.

בוש והיכלם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קודם כל תודה.. אתה היחיד שהגבת ברצינות על שאלתי. לגבי זה.שנסעתי בנתיב השמאלי בגלל המפגע.. אני רוצה לציין שהכביש היה במישור קל ומנקודת הראות שלי ( הלא טובה) לא היה ניתן לראות האם זה מפגע או משהו אחר וכאשר התקדמתי והבנתי שזה סך הכל שוטר שעצר רכב בצד הכביש והבנתי שזה לא מפגע חזרתי לנתיב הימני .. (השוטר אינו עצר אותי נוהג בנתיב השמאלי)!! ולגבי כל הסטאנדפיסטים פה שהגיבו.. אני לא יתפלא שאתם בכלל שוטרים בעצמכם .. אני מבין טוב מאוד את העבירה שעשיתי (אלעד) חבל שלא ניתחנת את הסיטואציה שקרתה לי.. וסתם זרקת שטויות, כי קו המחשבה של לא הפרעתי לאף אחד הוא אולי בדרך כלל לא מוצדק אבל במקרה הזה שאני נוסע בכביש ריק כל כך וסך הכל עומד לו שוטר בצד כביש ריק אז מבחינתי זה עוד מקרה של כיסוי מכסה ונתינת דו'ח לחייל שלא קיבל בחיים שלו שום דו'ח ונסע לא יותר מידי בצד שמאל בכביש ריק אז כן שוב עולה בי המחשבה שזה עוד מקרה טיפוסי של שוטר משועמם שחיפש למי לדחוף עוד דו'ח!! 

פורסם

אז דווקא כשהכביש ריק אתה עיקש כמו פרד לנסוע דווקא בצד שמאל ? מילא היית אומר שעמדת לפנות או שלא התאפשר לך לעבור אבל אמרת לבד שנסעת באופן תמים בלי שום סיבה ו"בלי להפריע לאף אחד", כדבריך, בצד שמאל...

אני חושב שהפורום לא בשביל זה אלא בשביל עזרה משפטית כפי שהוא וחבל שאף אחד לא התייחס לזה אבל הצטרפתי לתגובות קודמיי :D

פורסם
קודם כל תודה.. אתה היחיד שהגבת ברצינות על שאלתי. לגבי זה.שנסעתי בנתיב השמאלי בגלל המפגע.. אני רוצה לציין שהכביש היה במישור קל ומנקודת הראות שלי ( הלא טובה) לא היה ניתן לראות האם זה מפגע או משהו אחר וכאשר התקדמתי והבנתי שזה סך הכל שוטר שעצר רכב בצד הכביש והבנתי שזה לא מפגע חזרתי לנתיב הימני .. (השוטר אינו עצר אותי נוהג בנתיב השמאלי)!! ולגבי כל הסטאנדפיסטים פה שהגיבו.. אני לא יתפלא שאתם בכלל שוטרים בעצמכם .. אני מבין טוב מאוד את העבירה שעשיתי (אלעד) חבל שלא ניתחנת את הסיטואציה שקרתה לי.. וסתם זרקת שטויות, כי קו המחשבה של לא הפרעתי לאף אחד הוא אולי בדרך כלל לא מוצדק אבל במקרה הזה שאני נוסע בכביש ריק כל כך וסך הכל עומד לו שוטר בצד כביש ריק אז מבחינתי זה עוד מקרה של כיסוי מכסה ונתינת דו'ח לחייל שלא קיבל בחיים שלו שום דו'ח ונסע לא יותר מידי בצד שמאל בכביש ריק אז כן שוב עולה בי המחשבה שזה עוד מקרה טיפוסי של שוטר משועמם שחיפש למי לדחוף עוד דו'ח!!

אם רצה לדחוף דוח היה עומד עם ממל"ז. דוח על נסיעה בצד שמאל זה הרבה יותר מאתגר.

פורסם
ארז ידידי

כאן זה פורום רכב רציני !!

יש מאלה גם בימין וגם בשמאל וכיוון שיש יותר ימין אז גם בסגמנט הזה יש יותר.

ואני מאוכזב ממך

אני נגד פותח שרשור ושום מילה טובה מצידך.

בוש והיכלם.

אני שותק מאחר ואני עדיין לא מאמין למראה עיני ומחכה שיגיע הספין...

היהפוך כושי עורו, נמר חברבורותיו?

ארז רונן

פורסם

לא

כל אחד כגמולו, על פי אמות המידה שלי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

Xb

לנסות לערער תמיד אפשר (תוך 30 יום מקבלת הדוח), אני בספק אם יבטלו.

באפשרותך גם להגיש בקשה להישפט (תוך 90 יום, כמו התשלום) ולהוכיח לשופט את חפותך.

המלצתי, לשלם את הדוח וללמוד מהעניין.

ה-6 נקודות האלה ימחקו לאחר שנתיים. במידה ולא תצבור עוד, במשך תקופה זו (בסה"כ עד 12 נקודות).

• תוכן חדש...