Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולי של רצועת האביזרים ב-306 מורכב משני חלקים המתפקדים כמותחן .

בדרך כלל יש התראה על בעיה ושומעים רעש של יללה בתחילת הנסיעה. רצוי לא להתעלם ממנו.

פורסם
הפולי של רצועת האביזרים ב-306 מורכב משני חלקים המתפקדים כמותחן .

בדרך כלל יש התראה על בעיה ושומעים רעש של יללה בתחילת הנסיעה. רצוי לא להתעלם ממנו.

אני דיי שומר על הרכב מבחינה מכנית ולרוב עושה את הטיפולים לפני הזמן ולא חוסך, אך כנראה שהגיל עושה את שלו, הפעם לא שמעתי רעש מיוחד. הרכב תוקן היום אצל תמיר " המוסך של תמיר " בדרך נעשה טיפול 10000 והוחלף צינור מים ב- 450 שקל :cry: לפי עצתו של תמיר.

לצערי אני מתחיל לחשוב על מחליפה , בתקווה למשהו יותר חדש וחסכוני - (עם פחות הוצאות על אחזקה) , אם היה אפשר למצוא 308 ידני זה יהיה מצויין (מה לעשות מת על פיג'ו).

ושוב תודה לכל העונים המתעניינים והעוזרים

אייל

פורסם

זה בלאי טבעי בכל רכב ישן (צינורות, רצועות ומותחנים).

מעבר לרכב יותר חדש פירושו השקעה כספית רצינית- חלקה הגדול תימחק יחד עם ירידת ערך של הרכב.

אם הרכב שלך מטופל כמו שצריך, הוא יכול להחזיק מעמד עוד כמה שנים.

פה ושם צריך להחליף\לתקן, אבל זה צפוי (והיה צפוי ).

אגב,

גם אני מטפל אצל תמיר מעל שנתיים - יופי של בעל מקצוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לצערי אני מתחיל לחשוב על מחליפה , בתקווה למשהו יותר חדש וחסכוני - (עם פחות הוצאות על אחזקה) , אם היה אפשר למצוא 308 ידני זה יהיה מצויין (מה לעשות מת על פיג'ו).

מסכים עם vladcar.

אינני יודע אם יש 308 ידני. גם אם יש, אני סבור שה-308 לא ייתן את תחושת הנהיגה שיש ב- 306. רכב חדש אינו יותר חסכוני מבחינת הוצאות קבועות (דלק, ביטוח, אגרה, טיפולי אחזקה) ואתה פשוט מגלם את מחיר תיקון התקלות בעלות הקניה.

אם מצבו של הרכב טוב ואתה נהנה ממנו, לפעמים כדאי להמשיך ולהחזיק בו למרות גילו המתקדם. המחיר שתוכל לקבל עבור הרכב שלך אינו גבוה.

התקלות שיש לך הן טבעיות לרכב כזה. אני מחזיק 306 1.8 מאותה שנה והייתי צריך להחליף לאחרונה חלקי גומי רבים (תושבת מנוע, גומיות של מסרק הגה, ball joints, וכו') לפני שנה הוחלף הפולי של רצועת האביזרים באופן יזום לאחר שהתחיל לנגן.הרכב עבר 3 דורות של נהגים במשפחה מאז שנקנה חדש ועדיין כלכלי ושימושי עבור הדור הצעיר במשפחה.

• תוכן חדש...