Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. בבקשה צריך את עזרתכם המבינים ברכבים. הרכב שלי הוא מיצובישי סופר לאנסר 97 אוטומט.

היום עשיתי טסט לאוטו -קרעו אותי לגמרי. 2000 שקל עלה כל החידוש כולל האגרה.

מצאו לי 4 סעיפים לקויים והכי יקר -''קריות לבולבמי זעזועים קדמיים''. הלכתי למוסך. לקחו לי על זה 600 שקל. איך נראה לכם המחיר הזה? (סתם לידע כללי כדי לדעת אם לחזור למוסך הזה בעתיד)

כשהייתי במוסך המוסכניק התסכל על הרדיאטור ואמר לי שהוא הרוס. (הוא נהיה צבע ירוק כזה), ואמר שיש משם נזילה. והוא השני שאומר לי את זה. הבעיה שכשהייתי אצל הראשון הוא אמר לי "700 שקל'', וזה נראה לי מחיר מופקע. רציתי להתייעץ עם מי שמבין בדברים האלה כי אני לא מבין כלום.

למה הרדאטור נהיה ירוק? ממה יש לו נזילה? האם כשאני אחליף אותו זה יקרה שוב? מה המחיר הכי שפוי שאני יכול למצוא להחליף אותו? ומה יקרה אם אני לא מתקן את זה?

בעיה 2: מנוע צעדים -בעיה ממש חמורה שמידי פעם האוטו משתגע ומרעיש ובוקשי סוחב על הכביש(כל כמה ימים זה קורה).

וכשזה קורה קורים כמה דברים:

1.האוטו מרעיש חזק בצורה מחזורית בפארקינג או ניוטראל.

2.האוטו נוסע לבד על 40 בלי שאני לוחץ גז.

3.הבלם מגיב טיפה מאוחר.

4.משהו שקצת קשה להסביר -בנסיעה האוטו עוצר כל שנייה טיפה ונזרק קדימה עוצר ונזרק וכן הלאה...והכי הזוי שזה יכול לחלוף תוך שעה שעתיים ואז אין רעשים והאוטו נוסע מצויין.

חשוב להדגיש שזה קורה כל כמה ימים. וכשזה קורה אלה הסימפטומים.

כשהייתי אצל המוסכניק הראשון, הוא אמר לי ''זה מנוע צעדים -המחלה של המיצובישי''. והראה לי את הברזל הקטן והמעפן הזה וביקש עליו 800 שקל :o. לא שפוי לגמרי. מדהים איך מדברים קטנים וזולים שהם מביאים ב100 שקל עם לא פחות הם מכפילים ב8.

האם מדובר בכלל על מנוע צעדים?

מישהו מבין במנוע צעדים ויודע אם אפשר להשיג אותו ביותר זול? והאם כשאני מחליף יש סיכוי שתחזור לי הבעיה הזאת?

מזל באמת שביום הטסט הוא לא עשה לי את זה אחרת לא הייתי עובר בדוק עד שנה הבאה.

תודה רבה לעוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

הרדיאטור נהיה ירוק כנראה בגלל הצבע של הנוזל קירור שנזל ממנו.

600 ש"ח להחלפת כריות בולם זה מאוד זול.

700 ש"ח להחלפת רדיאטור (אני מניח שמדובר ברדיאטור חליפי) זה מחיר סביר בהחלט (תבדוק שזה כולל החלפת נוזל קירור).

התקלה של הרעידות בעמידה אכן נשמעת כמו מנוע צעדים.

במידה ואתה רוצה המלצה להחליף את המוסכניק אז ציין מהיכן אתה ואני אשמח להמליץ לך.

פורסם

ו 800 שח למנוע צעדים חדש של מיצובישי זה מה שאני שילמתי לפני שלושה-ארבעה חודשים - אז ככה שזה מחיר טוב.

פורסם
הרדיאטור נהיה ירוק כנראה בגלל הצבע של הנוזל קירור שנזל ממנו.

600 ש"ח להחלפת כריות בולם זה מאוד זול.

700 ש"ח להחלפת רדיאטור (אני מניח שמדובר ברדיאטור חליפי) זה מחיר סביר בהחלט (תבדוק שזה כולל החלפת נוזל קירור).

התקלה של הרעידות בעמידה אכן נשמעת כמו מנוע צעדים.

במידה ואתה רוצה המלצה להחליף את המוסכניק אז ציין מהיכן אתה ואני אשמח להמליץ לך.

תודה רבה לך על התשובה..בדיוק היום היתה לי תבעיה הזאת הלכתי למוסך הזה עם הרעשים בניטוראל ואפילו הבן של המוסכניק ילד בן 14 מיד זיהה ואמר ''זה מנוע צעדים''

הגיע אבא שלו ואמר לי ככה : ''חדש עולה 2000 ש''ח

משופץ :1200

משומש:450

אני בתקציב שלי יכול להרשות לעצמי רק את המחיר של המשומש אבל כמובן שהייתי רוצה את החדש

והוא אמר שמקסימום חודשיים הוא נותן אחריות על המשומש :שאלתי אותו אם זה יכול להתקלקל שוב הוא אמר שכן..

השאלה הנשאלת היא ומה יהיה ההבדל בין המשומש לחדש או המשופץ? מה חדש לא יכול להתקלקל כאילו?

אני מרמלה גבר..תודה רבה לך

פורסם
ו 800 שח למנוע צעדים חדש של מיצובישי זה מה שאני שילמתי לפני שלושה-ארבעה חודשים - אז ככה שזה מחיר טוב.

מה? הוא אמר לי חדש 2000 שקל גבר (תראה הודעה קודמת) וזה אחד שנחשב הכי זול שמצאתי בינתיים ברמלה..אתה בטוח חדש 800?

למשל האלטרנטור שהחלפתי שהלך לי גם עשיתי אצל אחד ב700 ש''ח והוא אמר שהוא היה עושה לי ב500

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה נופל שדוד בידי המוסכניק הממולח שלך, תהיה לקוח נבון ותחפש בזירת החלפים כמה עולה כזה מנוע צעדים במקומות שונים.

בנוסף אתה מוזמן להשתמש בשירותי פורום חוות דעת כדי לבחור לעצמך מוסך מומלץ ע"י חברי הפורום באיזור מגורייך.

פורסם
לפני שאתה נופל שדוד בידי המוסכניק הממולח שלך, תהיה לקוח נבון ותחפש בזירת החלפים כמה עולה כזה מנוע צעדים במקומות שונים.

בנוסף אתה מוזמן להשתמש בשירותי פורום חוות דעת כדי לבחור לעצמך מוסך מומלץ ע"י חברי הפורום באיזור מגורייך.

תבדוק את העלות במוסך מועדים בתל אביב, לדעתי המחיר יהיה יותר קרוב למה שספי רשם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...