Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם יש בעיה שאמכור רכב שכרגע משועבד לבנק?

אני יודע שיש איזו בדיקה שהקונה יכול לעשות לפני העברת הבעלות ולבדוק אם הרכב משועבד. כמובן שאני לא מתכוון להסתיר שום דבר אבל מה עליי לעשות כדי למכור? האם קודם צריך לסגור את ההלוואה מול הבנק / חברת ההלוואה (במקרה שלי ק.ל.ס) ורק אז למכור?

אשמח להבהרה בנושא

פורסם

משהו נוסף, איך אני יודע מה מחיר המחירון של הרכב? לפי מחירון יצחק לוי שברתר wiwin רשום שהמחירון הוא 89,000 אבל הוא עלה לכביש בחודש יולי 11 אז איך אני יודע מה המחיר במדוייק? (לא רשום באתר כמה צריך להוסיף / להפחית בהתאם לחודש עליה)

פורסם

אני יכול לסייע לך בנושא השעבוד, משום שכבר שלושה רכבים כך אני מתממן ומוכר (אגב, גם דרך KLS, אבל לא עוד! הם איבדו אצלי אמון, אמינות, וכדאיות).

אתה מספר למוכר שהרכב משועבד לבנק XXXXXX תמורת מימון הרכב, ואז יש שתי אפשרויות -

א. המוכר משלם לבנק, הבנק מסיר תוך חצי דקה את השעבוד במחשב.

ב. אתה משלם לבנק, הבנק מסיר תוך חצי דקה את השעבוד במחשב, ואז המוכר מעביר לך את הכסף.

שים לב שבד"כ יש גם משכון. הבנק שולח אוטומטית טופס ביטול משכון וזה לוקח כמה ימים. זה לא(!) מונע העברת בעלות. אם אתה לחוץ או שהמוכר מתעקש - אפשר לקחת את הטופס מהבנק ולהביאו ישירות לרשם המשכונות, ואז עוד חצי דקה וזה נמחק גם כן.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני יכול לסייע לך בנושא השעבוד, משום שכבר שלושה רכבים כך אני מתממן ומוכר (אגב, גם דרך KLS, אבל לא עוד! הם איבדו אצלי אמון, אמינות, וכדאיות).

אתה מספר למוכר שהרכב משועבד לבנק XXXXXX תמורת מימון הרכב, ואז יש שתי אפשרויות -

א. המוכר משלם לבנק, הבנק מסיר תוך חצי דקה את השעבוד במחשב.

ב. אתה משלם לבנק, הבנק מסיר תוך חצי דקה את השעבוד במחשב, ואז המוכר מעביר לך את הכסף.

שים לב שבד"כ יש גם משכון. הבנק שולח אוטומטית טופס ביטול משכון וזה לוקח כמה ימים. זה לא(!) מונע העברת בעלות. אם אתה לחוץ או שהמוכר מתעקש - אפשר לקחת את הטופס מהבנק ולהביאו ישירות לרשם המשכונות, ואז עוד חצי דקה וזה נמחק גם כן.

בהצלחה!

תודה על התגובה.

רשמת "א. המוכר משלם לבנק". יש מצב שהתבלבלת? אני זה שרוצה למכור. וסעיף ב' רשמת "אתה משלם" כאילו שאנ הקונה אך זה להיפך...

פורסם
תודה על התגובה.

רשמת "א. המוכר משלם לבנק". יש מצב שהתבלבלת? אני זה שרוצה למכור. וסעיף ב' רשמת "אתה משלם" כאילו שאנ הקונה אך זה להיפך...

צודק, (א) צריך להיות "הקונה משלם". אם הוא לחוץ ולא מוכן, אז (ב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...