Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הוצאתי רישיון עד 500 ואני מעוניין להחליף את הרכב באופנוע.הרכב יד שלישית(יד ראשונה בחברת השכרה)מודל 97 עשה בסך הכל 124000 קמ וכמו שציינתי נקיה מפגיעות שילדה באחריות.לרכב יש טסט לשנה ועדיין לא פורסם.אני מחפש כלי עם הרבה שאו, שיהיה אמין ,אחזקה זולה יחסית ושמור באחריות(עם בדיקה כמובן) :twisteדורון גם בטלפון 0577626221d:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני אחליף איתך בקטנוע 150 סמ"ק הונדה

ושלא תגיד מילה רעה

הוא בונבון

זה הונדה חביבי !!

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

חביבי :

במקרה ! רק עכשיו ! יש לי במבצע כבד במצב טוב - קצת שחוק מאלכוהול קצת מריר ובצבע חיוור

אני מחפש אונה שמאלית במצב טוב של מישהו עם איי.קיו 160 ומעלה ועדיף מבנאדם שלא מעשן !!!

אני חושב שההצעה הזו מקבילה פחות או יותר למה שהצעת

:lol:

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
לא מזמן הוצאתי רישיון עד 500 ואני מעוניין להחליף את הרכב באופנוע.הרכב יד שלישית(יד ראשונה בחברת השכרה)מודל 97 עשה בסך הכל 124000 קמ וכמו שציינתי נקיה מפגיעות שילדה באחריות.לרכב יש טסט לשנה ועדיין לא פורסם.אני מחפש כלי עם הרבה שאו, שיהיה אמין ,אחזקה זולה יחסית ושמור באחריות(עם בדיקה כמובן) :twisteדורון גם בטלפון 0577626221d:

דבר איתי - יש מצב בהחלט.

• תוכן חדש...