Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דרך להוריד אלבומים \ סינגלים במחיר שפוי - לא בא לי מצד אחד לגזול את האמנים ומצד שני לפרנס את הליקון \ הד ארצי \ כל אחד אחר בסגנון גדול עלי באופן שוטף כי בשביל שיר אחד של האומן הזה ועוד שיר של האומן הזה אני לא אתחיל לקנות דיסקים שלמים ולפרק מהם סינגלים \ להבדיל לקנות דיסק סינגל ממותג ב 45 שקל כשגם ככה אני הולך לעשות לו rip ל mp3 במחשב.

ולכן, יש למישהו אתר שעונה על הקריטריונים שנכתבו בכותרת?

אני צריך שיהיה נוח מבחינת זה שיאפשר את ההורדה מיידית לאחר התשלום, שיהיו בו אלבומים וסינגלים, ואם אפשר שגם לא יהיה יקרן :lol:

אם קיימת חיה כזו ויש לכם נסיון איתה, אשמח לשמוע עליו!

תודה רבה לכם, בן :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בשביל שהכסף יגיע לאומנים, הוא צריך לעבור דרך הד ארצי/הליקון/שאר השיקצע.

אם השירים מופיעים באתר הורדות לא קשור, ועוד גובים עליו כסף, אז תהיה בטוח שאף אגורה מהכסף הזה לא תגיע לאומן עצמו, הכסף יגיע אך ורק לבעלים של האתר.

ככה אתה סתם משלם לו על משהו שאתה יכול לקבל בחינם (תוכן פיראטי).

אז אם כבר, עדיף שתוריד מוזיקה בטורנט. כי פיראט שמנסה לעשות כסף מזה, לא ראוי להיקרא פיראט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התכוונתי לאתר בסגנון של mooma או אקו"ם.

מן הסתם שהתכוונתי לפתרון שמפרנס אותם ולא שאלתי על אתרי הורדות פיראטיים מומלצים.

וטורנט לא בא בחשבון, לא בא לי להוריד פיראטי מוזיקה ישראלית, אם לא אמצא פתרון כזה אצטרך להישאר עם גלגלצ ולקנות מקוריים מדי פעם לפעם :\

DOESN'T WORK HARD

פורסם

כשם שאיני יכול לקנות תפוזים מבעל המכולת אבל לגנוב לו תפוחים באותה הנשימה ולהרגיש עם זה "בסדר" ככה עצם זה שאני משלם על הכרטיס להופעה לא מחפה \ מחליף בשום אופן את הצורך לשלם לו גם על השירים שאני רוצה שיתנגנו אצלי באוטו.

זה בשר, וזה חלב כביכול - אלו שני דברים שונים לגמרי.

לפחות לשיטתי.

לכן, כבר ציינתי, שאין ברצוני להוריד פיראטית.

מה, אין איזה שירות סטייל itunes רק לשירים ישראליים? :roll:

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...