Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב עם אפשרות לאחסון גדול וגם שיהיה יפה ומשפחתי בו זמנית(לאחר שירדתי מעניין הפאסאט כי כל הרכבים שבדקתי פשוט היו זוועה),

ראיתי את הסקודה רומסטר ואני מתלבט בין 2 גרסאות:

1.6 בנזין עם גיר אוטומאטי או

1.9 דיזל עם גיר ידני

-מבחינת צריכת דלק אני בהחלט פוזל לכיוון הדיזל אך אני מפחד שיהיה יקר לתחזק אותו, וגם לא בטוח האם הגיר הידני שלה מעיק או מאפשר תפעול חלק ונוח כולל הקלאצ'.

-האם הגיר האוטומאטי של הרומסטר הוא אותו גיר בעיייתי של קבוצת פולקסוואגן שדורש החלפה או שיפוץ תכוף?

-אשמח לדעת את רמת האמינות של שני סוגי המנועים ומה מומלץ מבניהם, בתודה, עדי.

פורסם

אם צריכת דלק חשובה לך אז תברח כמו מאש מגרסת ה-1.6, הרכב צמא לדלק בצורה מפחידה, 1:8 זו ממש לא מילה גסה.

הגיר האוטומטי הוא אוטומט מלא וישן כמו שהישראלי הממוצע אוהב (ולא מהסוג החדש אשר נקרא DSG).

ממליץ בחום לעשות נסיעת מבחן על הרכב לפני שאתה בוחר ברכב זה. קח בחשבון שהמזגן ברכב דיי חלש.

הרכב ממש לא חף מבעיות (בעיקר חיישנים/לוח שעונים שמשתגע) אבל המכלולים העיקריים (גיר ומנוע הם מדגמים ישנים ובעלי אמינות טובה).

כתור רכב משפחתי לדעתי היא מאוד שימושית, כתור רכב עבודה היא פשוט לא מספיק עמידה/אמינה (יש סיבה מוצדקת מדוע הוט ובזק הפסיקו לרכוש כאלה אחרי הנגלה הראשונה של כמה אלפי כלים, למרות שהרכב עדיין משווק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובה, וואו הפתעת אותי מאוד עם צריכת הדלק של 1:8, הייתי בטוח שזה יותר לכיוון של 1:10-11.

הוט ובזק רכשו את גרסאות הבנזין או הדיזל?

פורסם

1:8? לפי דעתי אתה מגזים בצורה כזו שכניראה התרגלת לרכב אחר שנחשב יותר חזק וכרגע אתה מנסה להוציא למנוע הנ"ל את המיץ, אחרת אין הסבר הגיוני אחר איך הגעת לצריכה הזו.

בנוגע להשתגעות של לוח שעונים/חיישנים - לאחר שנה שהרכב אצלנו ועוד שהוא ליסינג בעל מספר יחסית גדול של קילומטר יחסית לשנתון מעולם לא היו בעיות.

המזגן לפי דעתי ממש לא חלש, אבל את זה עדיף לבדוק בקיץ כי הזיכרון שלי כבר לא משהו לגבי השנה שעברה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

בשביל להגיע ל-1:10 במשולבת צריך לסוע כמו סבתא והביצועים ברכב הזה זה לא הצד החזק.

הרכבים של בזק והוט היו בנזין.

המידע שאני נותן לך מגיע אחרי שנסעתי על עשרות רכבים כאלה (עבדתי בעבר בחברת ליסינג).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

להגיד לך איך הרכבים של בזק/הוט נוסעים בכביש? לא פלא שהם מגיעים לצריכה כזו של דלק (במקרה היום אחד כזה חתך אותי ותאמין לי אני ממש לא נוסע כמו סבתא)

פורסם

לפי דעתי נתון הדלק שהוא פירסם סתם מטעה. אולי נחכה לעוד בעלי רומסטר שיספרו כמה הדלק צורך בנסיעה רגועה.

פורסם

הרומסטר אכן לא תוכננה כרכב עבודה (כמו ברלינגו/קנגו) אלא כמכונית משפחתית. לי יש את הדגם האחרון עם מנוע TSI החסכוני, אך מכר שלי שברשותו הדגם הישן מדווח על צריכה ממוצעת של 1:10.5.

ד"א בזק והוט עדיין ממשיכים להצטייד בדגמי הרומסטר (לצערי...), כך שאני מניח שהנסיון שלהם חיובי בסך הכל.

לפותח השרשור, אני ממליץ על דגם הדיזל החזק והחסכוני משמעותית מהבנזין 1.6. הדגם הזה נדיר מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם צריכת דלק חשובה לך אז תברח כמו מאש מגרסת ה-1.6, הרכב צמא לדלק בצורה מפחידה, 1:8 זו ממש לא מילה גסה.

הגיר האוטומטי הוא אוטומט מלא וישן כמו שהישראלי הממוצע אוהב (ולא מהסוג החדש אשר נקרא DSG).

ממליץ בחום לעשות נסיעת מבחן על הרכב לפני שאתה בוחר ברכב זה. קח בחשבון שהמזגן ברכב דיי חלש.

הרכב ממש לא חף מבעיות (בעיקר חיישנים/לוח שעונים שמשתגע) אבל המכלולים העיקריים (גיר ומנוע הם מדגמים ישנים ובעלי אמינות טובה).

כתור רכב משפחתי לדעתי היא מאוד שימושית, כתור רכב עבודה היא פשוט לא מספיק עמידה/אמינה (יש סיבה מוצדקת מדוע הוט ובזק הפסיקו לרכוש כאלה אחרי הנגלה הראשונה של כמה אלפי כלים, למרות שהרכב עדיין משווק).

הגיע הזמן שתפסיקו עם התמימות הזאת של מכרזים. בגופים ממשלתיים אין שום קשר בין התאמה לצרכים לבין כלי הרכב שזוכים במכרזים. על פי רוב, השיקולים לא תמיד עניינים ודי לחכימא ברמיזא

פורסם

לי יש את הדגם בנזין אוטומט.האוטו צורך

1:10-11 מודל 2009

מבחינת תקלות שלי אישית נתקעה על סליל של הפלאג ועל ברקסים.מלבד זאת האוטו חף מתקלות.הרכב עומד על 90k.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...