Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זול מדי !!

בכל קנה מידה, הזהר והשמר לך, הכלל הידוע :שזול הוא יקר מדי בשבילי, תופס גם כאן !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
זול מדי !!

בכל קנה מידה, הזהר והשמר לך, הכלל הידוע :שזול הוא יקר מדי בשבילי, תופס גם כאן !!

צביקה,באחד מאתרי הקופונים ראיתי עכשיו מבצע,טיפול 10K ב-150.

אם אתה אומר 285 זה זול מדי,אני לא רוצה לחשוב מה זה אומר.. מצד שני,המטרה של הקופונים זה למשוך הרבה לקוחות בגלל המחיר הזול.

והנקודה שלי,היית סומך על כזה מקרה?

פורסם

הם שמים שמן בדרגת צמיגות אחת(באתר האחרון שבדקתי זה היה 10W40), ככה שלפני הכל תבדוק אם זה מתאים לרכב שלך בכלל.

ותהיה בטוח שהמסננים הם סינים תחלפיים מהאיכות הירודה ביותר.

פורסם

שמן מנוע ליקווי מולי סגול סינטטי מלא עולה אצל הפרסי 120 שח, פילטר שמן מקורי של mann לגולף במקרה שלי עולה 35 שח, סהכ 155 שח.אז לקחת 130 שח בשביל להחליף שמן? אף אחד לא מפסיד מזה.

פורסם

שלום.

אתה יודע -אפשר לקנות רכב ב3000 ש"ח וב300000 ש"ח.

מה ההבדל? לשני הרכבים-4 גלגלים,מנוע גיר וכדומה.

למה אני מתכוון?

רכב עולה לא מעט,ובנסיון לחסוך כמה שקלים בודדים דופקים את הרכב.

שמן מנוע חייב להיות כזה שעומד בתקנים בינלאומיים,ויש בו את כל התוספים ,

על מנת לשמור על המנוע.מסנן שמן חייב להיות המקורי,

כי המסננים התחליפיים הסינים ,לא עומדים בלחצי המנוע ,והמנוע כושל.

שמן טוב כנאמר עולה כ120 ש"ח .מסנן 50-70 (מקורי)

אם זה מה שנותנים לך ב285 זה בסדר.אבל אל תסכים למסנן תחליפי בשום אופן ולא לשמן

טיגון שניצלים -חסכון של שקלים ,תגרור אותך להוצאה כבדה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
שמן מנוע ליקווי מולי סגול סינטטי מלא עולה אצל הפרסי 120 שח, למה? ליטר, גלון או כוס? מה כמות השמן במנוע? פילטר שמן מקורי של mann לגולף במקרה שלי עולה 35 שח, סהכ 155 שח.אז לקחת 130 שח בשביל להחליף שמן? חשבת מה מחירה של שעת עבודה במוסך? אף אחד לא עובד בהתנדבות אף אחד לא מפסיד מזה.

זול, זול מדי. סביר להניח כי החלפים יהיו זולים ככל האפשר ועל הדרך ינסו למצוא תקלות (אמיתיות או מדומות) ולהרוויח שם.

פורסם

שמן מנוע 4 ליטר עולה 120 ש"ח. לגבי שעות עבודה במוסך, אין לי מושג כמה עולה ואני לא נכנס לזה, אני רק יודע שלוקח להחליף שמן ופילטר שמן לבעל מוסך משהו כמו 15 דק.ושוב, לא נכנס לזה,אני רק הבאתי את העובדות היבשות.

פורסם

אני גם מכיר מקום כזה שאפילו משתמש בפילטר שמן מקורי. אתה צריך לדעת שטיפול 10000 זה לא רק שמן ופילטרים בטיפול מסתכלים על כל מכלולי הרכב ומנסים לאתר בעיות עוד כשהם קטנות. חוץ מזה שיש שגרת טיפולים לכל רכב ובכל טיפול בודקים/מחליפים משהו אחר

פורסם

היו לי כבר 10 מכוניות ובחיים לא השתמשתי בשמן שעלה מעל 50 ש"ח וקונה רק חלפים תחליפיים

ומה קרה?

שום דבר, נסעו מצויין בלי תקלות

תנסו, סתם מפחידים אתכם

גם ככה האוטו לא נשאר אצלכם כל החיים

פורסם

היום הייתי בטיפול 10K שעלה,כאמור,150 שקל {בעזרתם הנדיבה של הקופונים}

אני חייב להגיד שהיה בסדר גמור,כמובן שנמצאו עוד כמה תקלות ובסוף הוצאתי שם עוד 200 שקל,אבל בסופו של דבר היה משתלם. {במיוחד שמעכשיו,אחרי שראיתי איך מתבצע הכל,אני אעשה את רוב הטיפולים בבית.}

פורסם

"טיפול" במחירים הללו זאת פשוט בדיחה גרועה.

נתחיל מזה שמוסך כמו כל עסק אחר הוא לא גוף התנדבותי ובטח שהוא לא עמותה, והמטרה העיקרית שלו היא להרוויח כסף וזאת זכותו.

דבר שני טיפול במחירים האלו כמעט בטוח יעשה עם החומרים הזולים ביותר שהם שמן שלא עומד בתקנים ולעיתים יעשה אפילו פעולה הפוכה ויצור בוצה.

המסנן שמן שעולה 6 שקלים לא שווה אפילו 0.5 אגורות, מסיבות שגם ככה הקמצנים שעושים שם טיפול לא יבינו.

בסופו של דבר את המרווח ש- "חסכתם" אתם תוציא בריבית דריבית.

• תוכן חדש...