Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בקרוב אני רוצה לקנות דירה וכמו 90% מהעם חיפשתי משכנתא

בתור זוג צעיר (עם ילד) שזו הדירה הראשונה שאנו מתעדים לרכוש יש כמובן את עיניין הזכאות מהמדינה שפעם הייתה רלוונטית והיום הרבה פחות בגלל אחוז ריבית שגבוה יותר מהבנקים עצמם,ככה שזו נותרה הלוואה שכמעט אף אחד לא לוקח למעט מיקרים חריגים

עד היום הריבית הייתה 4%-4.5% שכאמור לא רלוונטית והסכום אאל"ט עד כ100K

מהראשון לינואר הקרוב (כלומר יום ראשון) וכנראה בגלל המהפכה החברתית וכ"ו הריבית יורדת ל3% שזו פחות מהריבית המוצעת לרוב ממה שהבנקים נותנים,כמובן שלא תמצאו לזה שום איזכור ע"י שום פקיד ואתר בנק שפשוט מפסיד עליכם

אני יודע שזה לא מגניב כמו GT28RS על הצד אבל מי שנמצא במצב של רגע לפני משכנתא מבין את המשמעות..:wink:

קישור לידיעה

http://www.mashkalta.com/?CategoryID=200&ArticleID=187

http://www.realestatetoday.co.il/%D7%96%D7%9B%D7%90%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%95-%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%A0%D7%AA%D7%90-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E-11900/

בברכת בית טוב :wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מי אמר לך שהבנקים לא מיידעים על זה? פשוט כמו שאמרת עד היום ההלוואה לא הייתה הכי משתלמת ולכן ירדה מהפרק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבנקים לא מיידעים (ובדקתי לא מעט) ודווקא יועצי משכנתאות חיצוניים כן מודעים לזה ולפעמים שומרים על זה כקלף מיקוח חזק

זאת אומרת שהאופציה קיימת ומשתלמת מאוד אבל מי שיפסיד כמובן שלא יפרסם ומי שירוויח ישמור את זה עד לקבלת עמלה בגין תמהיל משכנתא רווחי שהנ"ל מרכיב לא מבוטל ממנה והם בהחלט מודעים לכך

יש מבין? :wink:

פורסם

לא. לא מבין.

אם התקנה אינה בתוקף, איך אמורים ליידע אותי על תקנה שאינה בתוקף?

מילא אם היית כותב את זה בדיוק עוד שבוע, אחרי שהיית עושה בדיקה בכמה בנקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על הפרסום

ביקור באתר משרד השיכון מגלה כי גם הם לא מודעים עדיין לכך :shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא. לא מבין.

אם התקנה אינה בתוקף, איך אמורים ליידע אותי על תקנה שאינה בתוקף?

מילא אם היית כותב את זה בדיוק עוד שבוע, אחרי שהיית עושה בדיקה בכמה בנקים.

אם אנחנו יודעים שמיום ראשון הבא עלינו לטובה התקנה נכנסת לתוקף גם הבנקים יודעים

מכיוון שכך הם לא יפרסמו וכמובן לא יעזרו לקדם את ההכרה בתיקון החוק הנ"ל שהתקבל מכיוון שהדבר מסב להם הפסד

בהתייעצות עם חברים בתחום המשכנתאות הייתה תמימות דעים מוחלטת - בתנאים החדשים ההלוואה הנ"ל משתלמת,חוסכת כסף ונדרשת לניצול עד למקסימום הזכאות הניתנת ע"י המדינה (עד כמה שזה נשמע תמוה) :wink:

אני לא בעל אינטרנס כלשהו,פשוט חשוב לי שכל זוג צעיר שרוצה לרכוש דירה יהיה מודע למה שאחרים בספק אם יטרחו להודיע לו מסיבות כאלו ואחרות :wink:

אלעד

פורסם
אם אנחנו יודעים שמיום ראשון הבא עלינו לטובה התקנה נכנסת לתוקף גם הבנקים יודעים

מכיוון שכך הם לא יפרסמו וכמובן לא יעזרו לקדם את ההכרה בתיקון החוק הנ"ל שהתקבל מכיוון שהדבר מסב להם הפסד

בהתייעצות עם חברים בתחום המשכנתאות הייתה תמימות דעים מוחלטת - בתנאים החדשים ההלוואה הנ"ל משתלמת,חוסכת כסף ונדרשת לניצול עד למקסימום הזכאות הניתנת ע"י המדינה (עד כמה שזה נשמע תמוה) :wink:

אני לא בעל אינטרנס כלשהו,פשוט חשוב לי שכל זוג צעיר שרוצה לרכוש דירה יהיה מודע למה שאחרים בספק אם יטרחו להודיע לו מסיבות כאלו ואחרות :wink:

אלעד

אלעד,

בדקתי היום את הנושא לעומק.

מי שמורה לבנקים כיצד לפעול בתחום הזכאות הוא משרד השיכון.

משרד השיכון עוד לא החליט כיצד לפעול ומכאן שלא הודיע לבנקים כיצד להיערך, מה התנאים, מה הזכאות, מה הקריטריונים המזכים - ומכאן שאין לבנקים כל דרך להסביר לציבור מה זכויותיו.

העיקר שיצאת עם כותרת מפוצצת כאילו אתה מינימום מוטאציה של רפי גינת שמצא עוד קצת קדמיום במחבת של ניאופלאם.

ביום ראשון הקרוב - כנראה שלא יקרה דבר בתחום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...