Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סוזוקי בלנו שנת 98 עם 210k

1. המוכר אמר לי שהוא עשה טיפול אחת ל15K. אני רואה פה בפורום שצריך לטפל אחת ל10K. מה נכון?

2. תיבת הילוכים אוטומטית. כשהאוטו קר, אחרי עצירה, אני לוחץ על דוושת הגז ולוקח לאוטו כמה שניות עד שהוא מגיב. בעיקרון במספר שניות האלו גם הטורים לא עולים וכאילו הוא לא מגיב בכלל ללחיצה על הדוושה. לציין שאני מאוד מאוד עדין ואני לוחץ בעדינות על הדוושה של הגז. האם יש מה להיבהל שהרכב לא מגיב ללחיצה?

3. איזה שמן ומים להשתמש?

תודה

עידן

פורסם

http://www.skidmark.co.uk/suzuki/sy.htm

כל הקבצים של הבאלנו פה .

שמן 10/40 חצי סינטטי בלי תוספים .

נוזל קרור פרסטון ירוק מוכן .

תבדוק מפלס שמן גיר - כשהאוטו בטמפרטורת עבודה עצור בצד , העבר את ידית ההילוכים דרך כל ההילוכים פעמיים ,

שים בפרקינג וכאשר המנוע מונע בדוק שמן גיר .

פורסם

פרספקטיבה קצת שונה לעניין התיבה האוטומטית. הכותב טוען שהרכב לי מגיב בלחיצה עדינה על הדוושה וגם אין שינוי במד הסל"ד. מעבר להחלקה או תקלה של התיבה האוטומטית, יש סיכוי שהכותב לא רגיל לדוושה של הרכב הנ"ל (אולי יש לה איזשהו אזור מת? יצא לי לנהוג על שלל אוטומטיות שכאלה).

Gell, תבדוק בצורה קצת יותר אגרסיבית. תן לחיצה חזקה כשאתה יוצא מהמקום ותראה אם הרכב מגיב או שאותה תופעה חוזרת על עצמה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
http://www.skidmark.co.uk/suzuki/sy.htm

כל הקבצים של הבאלנו פה .

שמן 10/40 חצי סינטטי בלי תוספים .

נוזל קרור פרסטון ירוק מוכן .

תבדוק מפלס שמן גיר - כשהאוטו בטמפרטורת עבודה עצור בצד , העבר את ידית ההילוכים דרך כל ההילוכים פעמיים ,

שים בפרקינג וכאשר המנוע מונע בדוק שמן גיר .

אייל, במידה וחסר שמן גיר באיזה צריך להשתמש ושל איזה חברה?

והאם יש חשש מערבוב שמנים בגיר?

פורסם

וזה גם מה שבמוסך מורשה (סוזוקי משתמשים בו?)

אני שואל כי עשיתי ריענון לשמן לפני כשנתיים במוסך מורשה ואני ממש רוצה שלא לעשות טעות ולהכניס שמן אחר.

חשוב שזה יהיה גם של אותה חברה? אפשר לערבב או שבכלל יש רק חברה אחת בנושא שמן גיר?

פורסם

לגבי למה חסר זה בגלל נזילה.

לגבי השמן:

לא תיהיה בעיה אם השמן מסוג דקסרון 3 יהיה של חברה אחרת?

כלומר יש בעיה עם מערבבים זוג חברות ביחד?

• תוכן חדש...