Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזקי בלנו 1997

האנטנה בחלק הגלוי שלה פגומה ועכשיו אני שמתי במקום אנטנה חוט ברזל באופן זמני. ממה שמכיר את הרכב כמה יעלה אנטנה חדשה לסוזקי בלנו. +הרכבה. מחיר זול כמובן באיזור אשדוד והדרום . איפה יש?

דבר שני אם האוטו לא מגיב לשלט הרחוק . בשלט יש סוללות .מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

ראשית תרשה לי להתנצל בשמי ובשם חברי הפורום, שלא הצלחנו לענות לשאלתך בפרק הזמן הראוי.

אני סמוך ובטוח שלמדנו לקח מהמקרה שלך ודבר לא יחזור על עצמו, כי באמת "איזה מין פורום זה?"

סתם כי בא לי להיות נחמד היום... (מה שלא תמיד קורה)

האנטנה של הבלנו זהה לחלוטין לאנטנה של הגימיני.

יש להם נטיה מטורפת להישבר.

מקורית בחברה מעל 200 ש"ח + מע"מ + עבודה.

אני קניתי תחליפית בחנות לאביזרי רכב, ב 80 ש"ח והרכבתי אותה לבד. בדיוק 2 ברגים + השחלת החוט עד הרדיו.

אני מניח שעל עבודה כזאת יקחו לפחות עוד 50 ש"ח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...