Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C2-VTS שיפור סיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש על העזרה.

אני בעלים של סיטרואן סי 2, מאוד נהנה מהרכב שמשמש אותי ביום יום.

הרכב במצב מכאני טוב, אבל כמו רובנו הייתי שמח להוסיף לו קצת כוח.

מה אפשר וכדאי לעשות? (חשוב שהרכב יישאר חוקי וסביל ביום יום) , האם ריאלי להוסיף לו עוד כ10-20 כוח-סוס?

תקציב עד 10K.

פורסם

תנסה לחפש מערכת פליטה של סופרספרינט. לCS-VTS יש את אותה סעפת מגעילה שהייתה ב206 שלי.

השיפור אחרי החלפה של מערכת מלאה הוא ניכר מאוד.

בהצלחה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אני בזמנו שקלתי לקנות כזה רכב

צעצוע מגניב וחביב, עם התנהגות שובבה, ואכן הרגשתי שחסר לו מעט כח

יש לSUPERCHIPS ניהול מנוע שמעלה את ההספק מ125 למשהו כמו 138 כ"ס ...

אני מניח שעם העיצה של הכותב מעליי התוצאות יהיו הרבה יותר טובות.

שווה להריץ חיפוש על פרויקטים שנעשו בחו"ל, אני בחיפוש כמוך על "האחות הקטנה", מחזיק היום סיטרואן C1

מצ"ב תוצאות

ליאור

Sbarro_Espera_GTC1_C2V6_arriere.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש דיון בנושא בPSI כעיקרון מערכת פליטה מלא פילטר אינ בוקס קאמשאפטים וניהול מנוע שונה יתן תוצאות טובות אם תעשה עוד פורטינג אז בכלל תוכל לגרד את ה150 סוסים אני מאמין שב15000 אתה סוגר סיפור

פורסם

הבחור נתן תקציב של עד 10K

אז 15K זה כנראה לא רלוונטי לגביו.

מערכת פליטה של סופרספרינט עולה 7500 ש"ח בחו"ל לפני משלוח.

היא כוללת ממיר ספורטיבי , סעפת פליטה, צנרת, ודוד אחורי.

אם לא בא לך מערכת פליטה מלאה, תחפש רק סעפת פליטה זה גם יתן תוצאה טובה והיא עולה רק 1800 ש"ח לפני משלוח.

כנס לאתר של סופרספרינט ותראה.

הבעיה שאף אחד לא מיבא סופרספרינט לארץ.

בהצלחה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

ד"א, קשור לנושא, או שלא...

בחיפושי אחרי שיפור לC1 (מנוע אחר לגמרי) מרבית פרויקט הטורבו היו לא משהו, דווקא קיט מאד רציני של סופרצ'רג'ר השיג תוצאות מעולות ואמינות טובה, הוא העלה את ההספק מ 68 ל 125, התאוצה ירדה ממשהו כמו 14 שניות ל 8 שניות בלבד.

לפותח השירשור, במידה ותרצה יותר כח מ 138 שציינתי מעלה, שווה לחפש פרויקטים כמו שהראיתי על ה C1

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם לא בא לך מערכת פליטה מלאה, תחפש רק סעפת פליטה זה גם יתן תוצאה טובה והיא עולה רק 1800 ש"ח לפני משלוח.

בהצלחה.

שמע היום ראיתי סרטון ביו טיוב בו 106 שמשתמשת במנוע של C2 VTS בעזרת סדנאת PUGOFF הגיע עם מצערות ל196 BHP בדינו, איני משווה סדנא אנגלית ומציאות ישראלית שלא תבין אותי לא נכון,אבל איני יכול לרשום משהו לא מצאותי כל מה שרשמתי עולה בסביבות 15000 וזהו הוא יבחר לבד מה מתאים לו לדעתי צנרת תוכנת ניהול וקאמשאפטים שהוא יעשה לא יתנו לו להגיד שלרכב חסר כוח אם הוא עוד יעשה פורטינג סטייג 3 פלאייוול קל ופולים קלי הוא יהיה מבסוט מעל הראש כמובן שבזה הוא יכול אף להגיע ל30000 ש"ח אבל בו נעזוב את זה כרגע, מה שביאס אותי בסרטון היא לא העובדב שזה כוח מקסימום בנקודה מסוימת אלה שהמומנט המירבי הוא בסך הכל 136.7 כאשר לרכב יש 196BHP ממש מוזר ובסרטונים שבהם הבחור במסלול או בכביש אומנם המהירות עולה יפה אבל זה לא שאפשר להגיד שזה משהו מדהים ביחס לנתון היבש אפילו הופתעתי.

פורסם

בהצלחה.

כבר לא נכון.

יצא לי לדבר עם באוורין מוטורס (כן, היבואני רכב) לפני מספר ימים ונודע לי שהם התחילו לייבא גם מוצרים של סופרספרינט ואקרפוביץ

לפי דרישת לקוח.

אני מציע לפותח השרשור להכנס לאתר שלהם ולצור איתם קשר לגבי מחירים.

• תוכן חדש...