Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי אזעקה של MVP625 והמתקין אמר לי שעקב זה שיש לי קודן ברכב ואימובילייזר מקורי לא צריך לחבר את ניתוק הסטרטר כי זה ישגע את מחשב הרכב (רכב גולף 2000) האם זה נכון או שהוא עבד עליי?

ה"מתקין" הוא טופ סאונד בחיפה וההתקנה שלא הייתה גרועה ביותר לכן אני נאלץ להתקין מחדש! :x

פורסם

ה"מתקין" הוא טופ סאונד בחיפה וההתקנה שלא הייתה גרועה ביותר לכן אני נאלץ להתקין מחדש! :x

כן "שלו" לא תפסתי אותו בזמן כבר עברה שנה מאז ורק אחרי שפרצו לי לרכב גיליתי זאת!

מזל שפירקתי את המגברים והסאב אז שום דבר לא נגנב !

פורסם

בעיקרון הוא צודק.עדיף כמה שפחות ניתוקים היבואן לא ממליץ על ניתוקים בכלל,לא קודנית ולא כלום.גם אצלי ברכב אין ניתוק דרך האזעקה (האימובילייזר המקורי מספיק טוב).

פורסם
כבר עברה שנה מאז ורק אחרי שפרצו לי לרכב גיליתי זאת!

מזל שפירקתי את המגברים והסאב אז שום דבר לא נגנב !

מה גרם לך להבין שההתקנה לא בסדר? היא לא עבדה? השלט לא התריע? מה בדיוק?

איציק.

• תוכן חדש...