Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליפו לי היום נגד מהירות בפג'ו 205 דגם 1998 עקב מפוח אויר שעבד בצורה מקוטעת. יש לציין כי מדובר ביחידה חדשה מהקופסא לא מחודש. עכשו המפוח עובד תקין ולכל הסקלה, אבל גם במצב "סגור" נזרק אויר לחלל הרכב והמפוח עובד. חלש אבל עובד. אומנם אם כפתור המזגן מכובה זה רק אויר סתם, אך בכל זאת חבל שהמפוח יעבוד באופן קבוע מהדלקת הרכב עד לכיבויו.

מה יכולה להיות הסיבה. יכול להיות שהרכיב תקול למרות שחדש לחלוטין ( תוצרת צרפת היה רשום על הקופסא). יש לציין כי קניתי את החלק מחנות חלפים ואת הנגד הרכיבו לי במוסך נפרד. המוסכניק אמר לי שברגע שהוא מרכיב את החלק אני לא אוכל להחזירו אם יתברר שהבעיה לא היתה בחלק. בסוף אומנם נפתרה הבעיה המרכזית אבל נוצרה בעיית משנה.

לדעתי "אכלתי אותה" כיון שלא המוסך הזמין והרכיב את החלק, אלה אני קניתי בנפרד והמוסך רק פרק את הישן והרכיב את החדש.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...