Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לקראת תחילת הקיץ המזגן החליט שהוא מפסיק לקרר. כשלקחתי את הרכב לחשמלאי שיבדוק ע"י הבדיקה הפשוטה שלהם (הטזת מים עם סבון על מערכת המיזוג) הוא גילה שיש דליפה מ 2 שסתומים והחיבור של הצנרת עם הפילטר של המזגן.

בטיפול הזה הוא החליף לי את השסתומים ושיכנע אותי להחליף את הפילטר (שלא הוחלף לפי דעתי מעולם). כל הסיפור הזה כולל מילוי גז וואקום גז עלה לי 880 ש"ח.:-(

לאחר חודש המזגן שוב הפסיק לקרר (ביום חם במיוחד....) וכשחזרתי אליו הוא מצא שהרדיאטור דולף (ע"פ האבחנה שחלק מהרדיאטור "רטוב" מהשמן שדולף מהמערכת מיזוג). הוא טען שהוא לא היה יכול לגלות זאת בוואקום גז הראשוני שהוא ביצע.

הצעת המחיר שהוא נתן לי עבור התיקון הנוסף הוא 1200 ש"ח (700 ש"ח לרדיאטור והשאר עבודה ומילוי גז).

האם באמת לא היה ניתן לגלות את הדליפה בבדיקה הראשונית שבוצעה?

האם המחיר "שפוי" או שכדאי ללכת למישהו אחר (אשמח להמלצות באזור השפלה/מרכז)?

האם אפשרי לסתום את האיזור "הנגוע" בחומר איטום מיוחד כדי לעצור את הדליפה?

תודה מראש לעוזרים.8)

פורסם

הוא כנראה התיז מים על אזורים מסויימים (שלפי דעתו הבעיה היא משם) ולא בדק את הראדיאטור מזגן, ואת שאר המערכת.

בכל מקרה היה יותר עדיף לבצע בדיקה עם חומר זרחני,

יכול להיות שיש לך מזל נאחס, ואכן הראדיאטור היה תקין , אך כעת הוא התחיל לדלוף (עייפות חומר) ויכול להיות שאכן הוא חיפף בבדיקה,

לפי דעתי אם הראדיאטור היה עם החור בהתחלה, אז כן ניתן לגלות מתי שעושים וואקום ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אצל אביפרטס בסגולה זה יעלה לך חצי מחיר, מנסיון.

לגבי איכות העבודה שלו, היתה תלונה אחת בפורום שנראית מוצדקת. אצלי (ואצל עוד רבים אחרים ששלחתי בעקבותי) הוא עשה עבודה מצויינת.

לשיקולך.

אפשר לבצע הלחמה, אבל אם הרדיאטור רקוב, זה יחזיק כמו התיקון הקודם שביצעת:roll:

זה גם לא מוזיל בהרבה את ה"קטסטרופה", מכיוון שמחיר העבודה ומילוי הגז מהווה חלק ניכר מהברוך.

אגב-בדיקת הדליפה שבוצעה אצלך היא חאפרית, מקצוענים בודקים ע"י גז זרחני כמו שצוין למעלה או ע"י גלאי קרר מיוחד שאיתו הטכנאי "מרחרח" סביב כל רכיבי המזגן ברכב. כשהגלאי מרגיש נוכחות של גז הוא מצפצף בעוצמה גוברת ככל שמתקרבים (כמו משחק חם-קר :)), וכך הטכנאי יודע להתמקד על הנזילה בדיוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם אתה באמת מעונין להשקיע, אז כן צריך לבדוק דליפות ע"י גז זרחני שמוכנס למערכת.

בדיקת דליפות עם סבון ומים, זו שיטה ישנה , אבל עובדת.

דרך אגב כשיפתחו לך את המערכת, בכדי להחליף\לתקן ראדיאטור , חובה להחליף מייבש , ורצוי גם שסתום,

אז קח בחשבון הוצאה נוספת שכדאי מאוד שלא תחסוך בה, אם אתה מתכוון להכנס לתיקון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...