Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי הולך או על סקודה או על I35.

לשתיהן מנועים מהירים בהרבה מזה של ה-C4 שמשודך לתיבת הילוכים מאוד מסרסת.

נהגתי לדוג' אתמול על 308 שיש לו את אותו מנוע 120 כ"ס. הרכב ממש ממש כבד! אולי בשיוט הוא בסדר, אבל במהירויות נמוכות ממש כבד והגיר גם קצת מטלטל.

ל I35 ולסקודה - לשתיהן יש גירים חדישים, לאחת DSG ולשניה גיר אוטומטי 6 הילוכים.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוייש אל תדבר אם אתה לא יודע .

זה גיר 7 הילוכים זה קודם כל .. הגיר בחיים לא סירב לרדת לי מ 4 ל 3 .

אם תטרח לקרוא את ההודעה תראה שהתכוונתי ליונדאי I30 שלה 4 הילוכים בלבד ולא לסקודה הקדושה שבבעלותך.

ובקשר ללא יודע, נהגתי כמעט בכל המשפחתיות בגירסאות הליסינג וכן גם באותה אוקטביה TSI אז אני דווקא יודע יפה על מה אני מדבר. על מה שאני לא יודע אני לא מדבר.

פורסם

תודה לכל המגיבים,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בסופו של דבר I30CW או C4.

עשיתי נסיעת מבחן על הC4 הרכב בנוי מעולה הרבה יותר טוב מהלאנסר שהייתה לי ומהמאזדה 3.

הC4 נוסע די טוב בעיר מגיב בסדר גמור אומנם לא הגעתי לקיק בנסיעת מבחן כדי לבדוק תאוצה טובה, לדעתי לא שונה מהמאזדה.

הסקודה זה 250 ש"ח תוספת בברוטו והמתנה של מעל ל3 חודשים. לדעתי זה מוגזם ולא שווה את הכסף למרות הDSG והTSI.

תקנו אותי אם אני טועה.

היונדאי מתנהגת כמו רכב יפני רגיל, בידוד רעשים לא משהו בכלל, מנוע צועק.

יש כאן מישהו נוסף שיש לו או היה לו C4?

תודה לכולם.

פורסם

את האמתי לא ברור, ריפרפתי על הנושא ולא הבנתי אם זה ליסינג.

במידה וכן - C4.

במידה ולא - אוקטביה 1.2TSI (כמובן שלא בלבן). נותנת לוק יוקרתי מאוד.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לדעתי C4 כי כשזה בליסינג לא אמור לעניין אותך כלל צריכת הדלק (שתהיה גבוהה יותר מהאוקטביה 1.2) ולא צריך לעניין אותך ירידת הערך (הגבוהה בין כה וכה מאחר והרכב חדש, אבל אני מניח שתהיה גבוהה יותר גם מהסקודה).

מצד שני אמור לעניין אותך שהרכב אמור להיות נוח מהאוקטביה, הרבה יותר מאובזרת ולכן נעים לשהות בו. וביננו, עד כמה שזה נחמד להיות יחסית (למשפחתית) מהיר על הכביש, מנוע 1.6 עם 120 כ"ס זה מספיק להתקדמות סבירה+/עקיפות וכו'. אז אולי זה לא יהיה רכב מהנה מאוד לנהיגה, אבל לרכב שאתה אמור לבלות בו הרבה זמן - הוא אמור להיות אחלה

פורסם

תודה על התגובה.

הרכב הולך לעשוך סביבות ה40,000+ ק"מ בשנה.

אז לא בא לי להתקע איתו כל שני וחמישי.

תודה לביקורות וההערות.

פורסם

אומנם אין מידע עדיין על ה-C4 החדשה אבל אני לא רואה שום סיבה שתהיה פחות אמינה מהממוצע בקטגוריה.

בנתיים שמעתי על הרבה C4 ישנות יותר (שנת 2007-8) ללא שום תקלות מיוחדות. צריכים הרבה מזל כידוע לך וטיפה שכל גם בכל הנוגע לתקלות ובעיות וכו'. במיוחד לאור העובדה שאתה עושה 40K ק"מ בשנה אני חשוב שיהיה הבדל גדול מבחינת נוחות ותחושה כשאתה תסע ב-C4, גם בגרסא הפחות מאובזרת, לעומת קורולה וכו'

פורסם

אם זאת כמות הנסיעות שלך, תיקח C4 ואל תשלם על אוקטביה יותר.

זה לא שווה. המושבים בסקודה פחות נוחים, אתה הולך לבלות על הכבישים המון שעות - כדאי שיהיה לך כמה שיותר נוח.

אני בכלל הייתי מעדיף את פלואנס, למרות שמדובר ברכב כבד. אבל זה רק הטעם שלי (יש לי חולשה למושבים של רנו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

אכן מושבי הC4 נוחים יותר יש בהם אפילו בקרת קשיחות לגב תחתון.

לגבי צבע לבן\כסף\שמפניה?

פלוס נוסף שהרכב מגיע איתו חלונות שחורים אחוריים בדגם הכי בסיסי.

המינוס הוא בקרת אקלים שהייתה כן קיימת אצלי במאזדה 3 אפילו.

• תוכן חדש...