Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי יורוסוויפט, מודל 1999 ולאחרונה אני מריחה ריח שרוף חזק לאחר כל נסיעה. חוץ מזה מד החום

לא מראה שהרכב מתחמם מידי והכל מתפקדבסדר.

פעולות שאולי קשורות- 1) שמנו הפוקסי על חור שהיה באגזוז (לקראת סיום האגזוז בחלק האחורי של הרכב).

2) לפני טסט ניקינו את מנוע הרכב מלמטה עם מטאטא רטוב על מנת שלא יראו

נזילות שמן.

3) עלינו עם הרכב כמה פעמים על המדרכה וירדנו לכביש ואיזור המנוע חטף קצת מכות.

פורסם

מנסיון רע, אפוקסי על צנרת/סעפת פליטה ברכב, גורם לריח נוראי של שרוף.

תעשי לעצמך טובה, וקחי את הרכב לאגזוזן שיבצע לך ריתוך של האיזור הנגוע, במקום האפוקסי.

עלות התיקון היא בד"כ 50 ש"ח. המחיר שווה את החיסכון בכאבי ראש שאת עלולה לחטוף עקב הסנפה של הריחות הרעילים שהאפוקסי משחרר בנסיעה.

פורסם

זהו, שאת האפוקסי שמנו בקצה השני של הרכב והריח השרוף הוא מהמנוע, אבל אם אתה אומר שמזה הריח השרוף, יכול להיות שזה מקיף את כל הרכב-תודה (לא נראה לי שנלך לרתך, זה רכב שני, כך שהוא בקושי נוסע ואני מאמינה שבשלב מסוים האופקסי, מה שיכול להתנדף ממנו-יתנדף.

פורסם

אם הריח הוא מתא המנוע בלבד, ולא מהאיזור של האפוקסי (האפוקסי בכל מקרה יסריח, אך יכול להיות שבגלל שהוא בחלקו האחורי של הרכב לא תריחי אותו), אולי התקלה היא אחרת. מציע לך לבדוק את זה שוב בפעם הבאה שאת נוסעת ברכב.

פורסם

הרבה פעמים לאחר שמבצעים שטיפה בלחץ בתחתית הרכב זה מרענן נזילות שמן ולעיתים מגביר אותם (פותח נזילות שהיתאבנו שם). רוב הסיכויים שנזילות אלה באות במגע עם סעפת הפליטה (אגזוז) בחלק הקרוב יותר לתא המנוע. בדר"כ מתי שמגיע הריח מיתלווה לו גם עשן קל מתא המנוע שאותו ניתן לראות בבירור ע"י פתיחת מיכסה מנוע.

:)
  • תוכן חדש...