Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

אשמח לעזרה, יש לי הצעה על הונדה סיווק 2006 צורה חדשה הרכב עבלר89000 ק"מ מחיר 68000 הרכב יד שניה

ביד בראשונה הוא ניקנה מאוויס. הבעלים טוען שהרכב ללא תאונות שילדה ושהרכב מטופל במוסך מורשה מאיר בראשון לציון.

השאלה שלי,הבעל הרכב טוען שצריך להוריד עד 12% מערך הרכב תלוי במצבו. אני טוען שלפי לוי יצחק רכב שהיה בליסניג מרובה נהגים צריך להוריד 20% כך שמחירו הוא 61000 . אשמח לעזרה בסוגיה זו.

בתודה שי:wink:

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

לעזור לך להתמקח על המחיר?

מחירון של יצחק לוי ומה שרשום בו לגבי הורדות במחיר , מסיבות כאלה או אחרות, לא מחייב אף אחד.

המוכר יכול לא להסכים להוריד במחיר, ואתה לא חייב לקנות את הרכב, אם המחיר לא מתאים לך.

תפעיל את כושר המיקוח שלך.

אופציה שניה - לפתוח לוח יד 2 ולחפש רכב אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר:roll:

רק עקרונית רצתי להבין לפי מה מחשבים את הירידת ערך של הרכב לפי 12ֵ% או לפי 20%.

במידה שאני יקח אותו לבדיקה יש המלצה למכון טוב בראשון לציון?

בגדול יש לי תקציב 60-65 אש"ח איזה רכב ההיתם ממליצים לי הדרישות רכב ל2+2 מרווחת משפחתית\מנהלים זריזה (לאזור ירושלים) בנתיים רנו ואמרקיות לא בא בחשבון.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

אם אתה רוצה לדעת, מה אומר המחירון, יש לך גם את המחירון של יד 2.

לפי המחירון הזה, הורדה בגין ליסינג מרובה נהגים 13%. לדעתי, גם לפי יצחק לוי ההפחתה היא 13%.

אני מניח, שמדובר בדגם פחות מאובזר, LS.

לפי מחירון יד 2, המחיר המשוכלל של הרכב הספציפי הזה הוא 65 אלף ש"ח.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21247&Year=2006

תנסה להוריד את המוכר למחיר הזה (לפני הבדיקה, כמובן).

המכון המומלץ הוא קומפיוטסט ראשון מזרח:

http://www.d.co.il/2761880/28290/

בדקתי אצלם, היו ממש יסודיים.

אני חושב, שזה רכב מוצלח מאוד, רק לטעמי הבגאז' קצת קטן למשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...