Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בקשר לשני המכוניות האלה

יש לי תקציב של 20 אלף..

ואני מתלבט איזה אוטו לקחת מבחינת דלק,אחזקה,נוחות..

ההונדה: עם סנרוף חשמלי אוטומט הוחלף לה מנוע.. המנוע עבר 20 אלף קילומטר ובכללי 160 אלף קילומטר יד 2

סובארו: ידנית עברה 260 אלף קילומטר יד 4

שתיהן מבחינה מכנית מעולות אין נזילות הכל מתפקד כמו שצריך..

אשמח לשמוע את דעתך (:

פורסם

160K ק"מ שנת 96? אתה בטוח שהקילומטרז' אמיתי? הקילומטרז' של סובארו ניראה הגיוני יותר.

מבין השתים יותר מוצאת חן בעיני הונדה, יש לה מנוע VTEC 125 סוסים (חזק יחסית ל1600), מערכת מתלים לא רועה לקטגוריה ועוד יש לה מרכב קופה שהוא יפה בעיני. אם הקילומטרז' אמיתי היא יותר אתרקטיבית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כע 160 אלף קילומטר גם אני הפתעתי אבל זה נכון הבאתי מוסכניק חבר שהוא בתחום של הודנה וסובארו משנת 89

והוא אמר ששתיהן במצב מעולה מכני...

תודה על הייעוץ אשמח לשמוע עוד תגובות

• תוכן חדש...