Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, מה זה "הרוב המכריע"? האם שאלת כל בעל הונדה/מוסך? אני לא שואל את זה בכוונה לקנטר אלא רק כדי להצביע על עובדה-כולם שמים כי זה טוב אך זה אולי לא מומלץ על ידי היצרן, גם אתה תלך על פי העדר?

וזה מוביל אותי לנקודה השנייה שלי-בתמונה שצירפת יש הסתייגות לגבי דגם הרכב-אירופה או טורקיה. לפי הצמיגויות השונות אני רואה שהצמיגות 5w30 מופיעה בשתי הטבלות ללא תלות בדגם.

בכל מקרה-פנה ליבואן וקח ממנו ספר באנגלית וספר בעברית ליתר בטחון-ועבוד על פי הוראות יצרן בספר האנגלית-ובא לציון גואל.

שבת שלום.

פורסם

יצרתי קשר עם הונדה והספרים בדרך אליי . אני מתנצל על החפירה עם ההודעות ,פשוט אני חושש לפגוע במנוע וכמו כן הונדה לי זה רכב חדש ולא מוכר . ברכבים הקודמים לא הייתה שאלה בכלל מבחינתי .

תודה רבה ושתהיה שבת שלום

פורסם

לא תמיד מה שהיבואן כותב זה השמן היחידי , תיבדוק מה היצרן כותב.

במאזדה ממלאים בארץ שמן 5-30 ע"פ הוראת היצרן ניתן למלות גם 0-20 , 5-30 , 5-40 , תלוי במזג אויר באותה מדינה.

אישית במאזדה הקודמת שלי הכנסתי שמן מנוע סינטטי מלא 5-40 למרות שהיבואן כותב 5-30 נסעתי שנתיים ברכב ולא היתה בעיה.

מה שחשוב הוא שמפרט (הנתונים) של השמן יהיו לפי הוראות היצרן ושהשמן יהיה מחברה טובה וידועה.

valvolina היא חברה טובה וידועה אני לא רואה סיבה לא להישתמש בשמן הנ"ל במידה והמפרט מתאים להוראת היצרן.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

היצרן לא מגביל שימוש בצמיגות מסויימת אלא אם כן מודבר ברכב יחודי מאוד (רכבי סופר-ספורט, הבי-דיוטי וכדומה).

לרוב יצרני הרכב ממליצים על צמיגות נמוכה יחסית וזאת לטובת זיהום אויר נמוך יותר ותצרוכת דלק (בדר"כ 5W30) אך אין בעיה להשתמש בצמיגות אחריות בהתאם לטמפ' סביבתית הממוצעת עד מועד החלפת שמן הבאה.

אין הבדל גדול ביו הצמיגות שהיבואן בחר לבין הצמיגות שהלקוח בחר וכל עוד הלקוח הביא שמן בעל דירוג איכות מתאים, אפשר להיות רגועים ששם נזדק או בלאי מואץ לא יגרמו.

• תוכן חדש...