Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יוני מחיפה, בן 25 טרי (לפני 3 ימים...)

נוהג בשמחה על יונדאי אקסנט 99 (יש לה כולה 44 אלף ק"מ, אז היא די חדשה אפשר לומר...), גר בחיפה עם חברה שלי ועובד כמפתח תוכנה.

מבחינת מוסיקה, אוהב את שנות ה-80... וגם לי היתה פעם כלבה שנפטרה :cry: (שמתי לב שזה מאפיין הרבה מגולשי הפורום, יכול להיות שעלינו פה על סקופ היסטרי?!)

למרות שנרשמתי לפורום לפני שנה, יש לי כולה 14 פוסטים, אז אני אנסה להיות יותר פעיל פה :oops:

יונדאי אקסנט 1999

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום שמי ריצ'ארד !

אני גם חדש פה אבל עם נסיון בכביש של שנתיים על דו גלגלי .

רוצה ללמוד קצת דברים שונים על מכוניות ,כי אני פחות בעניינים של מכוניות .

ומי שמעוניין לשאול משהו בקשר לקטנועים אשמח לעזור במה שאני יודע. :-)

פורסם

שלום! שמי מני ואני כותב מוילנה שבליטא הרחוקה....אני נוהג בגלנט 1997 אוטומטית 2.0 ליטר סטיישן. ברכב שלי יש גם מערכת גז (דרך האינגקטורים) שמביא לחסכון משמעותי. כיוון שאיני דובר ליטאית איני יכול להצטרף או לשאול שאלות בפורומים מקומיים. בכל מקרה עדיף פורום שמדבר את שפת האם....השאלה היא האם אוכל לקבל עצות כשכאן מזג האוויר הוא שונה מהארץ...מאחל לכולם שנה טובה.

פורסם

יצא לי יופי של סרט וידאו מהארוע של מישל,

הסרט עומד לרשות מי שרוצה וגם הייתי רוצה לפרסם אותו באינטרנט

אבל לא יודע אם זה לא "שרות דוב" - לכן נא אישורכם.

זו הפעם הראשונה שאני כותב כאן ולכן לא יודע הכללים.

האם צפוי ארוע נוסף בחגים ?

עמוס

פורסם

שלום שמח עמי ואני חדש בפורום

אני אוהב מוזיקה בכלל ולכן השקעתי במערכת ברכב שאותה בניתי לבד

הגעתי לפורום בגלל שרציתי לבנות פודיום לרמקולים ובזכות הפורום הצלחתי לבנות בקרוב האעלה תמונות

עד אז שלום לכולם!

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה

שמי אסף, חובב מוסיקה, רכבי שטח ואמנויות לחימה סיניות(ספציפית שינג-אי צ'ואן). אני גר ליד פרדס-חנה, ועדיין רק חולם על רכב שטח. הטרנטה שיש לי עכשיו היא אונו 70 שנת 88, שתוחלף בקרוב מאוד!

להתראות בפורום:wink:

פורסם

ממ קוראים לי בן

מרעננה ..

יש לי שתיי מכוניות

אחת- מרצדס ML 350 שנת 2008.

והשניה - מציבושי מגנום L200 שנת 98. [נראת טוב מאוד ומשופרת] ממ אפשר להגיד יותר מכל מגנום באזור.:-)

בשתיההם החלפתי מערכות בהרבה מאוד מאוד כסף D:

פורסם

אני מאיזור השרון נוהג על ברלינגו מתעסק בכול תחום הרכב מכונאות וחשמל רכב דיבריות ומחשבים :shock:

Netech business coputer solotions

פורסם

שלום שמי רדו (כן כן זה שם רומני נראה לי היחיד בארץ :D )

אז ככה אני מחיפה עיר הכרמל אוהב מאוד נהיגה אני בן 19 וחזרתי משנה ברומניה שבה האהבה שלי לנהיגה רק גברה ...( אחי נהיגה על M3 שעמדה על קרוב ל500 כוח סוס שנת 2003 )

עם שואלים מה עשיתי ברומניה אז ככה שיחקתי כדורגל בקבוצה בשם גלוריה ביסטריצה והחלטתי לחזור לארץ אחרי שנה קשה מאוד של אימונים :)

אז ככה לא מזמן אמא קנתה לי מתנה על חזרתי לארץ 206 CC בצבע שעדיין הרבה לא יודעים איזה צבע הוא אני עדיין חושב שזה תכלת למרות כמות תגובות שזה כסוףאבל שיהיה:) (ולא אמא שלי לא מיליונרית זאת סתם מתנה שגם אני כרגע משלם עליה חחח )

אוהב כדורגל לא כמו פעם אבל עדיין אוהב וכמובן מוזיקה אז אני שומע הכל :)

פורסם

שלום!

אני שנהב אני מנתניה בן 14+ כרגע הדבר היחיד שאני נוהג עליו זה אופניים,

מעוניין לרכוש רכבי אספנות(גרוטאות) למטרת שיפוץ,

אוהב את כל סוגי המוזיקה רק אם הם בעברית... ובעיקר מזרחית.

פורסם

אהלן,

שמי עמית, בן 22 מהמרכז, עובד בתחום ההייטק.

עד לא מזמן בעלים גאים של פיאט אונו שנת 88 מנוע 1300 אשר נמכרה לפני כחודש שעל שעונה 164 אלף ק"מ! (כמה שאני מתגעגע לאוטו) והיום נוהג על סקודה פאביה 1.6 "ספורט" ידנית ובינתיים מבסוט.

פה ושם יצא לי לכתוב בפורום אבל בעיקר יצא לי לקרוא. הפורום ברמה גבוהה ויחסית נקי מ"זבי חוטם" - כיף גדול :)

באותה הזדמנות אאחל לכם שנה טובה :)

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

• תוכן חדש...