Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות שהמפגש יהיה ביום שבת כמו כול המפגשים (דרום,מרכז) אני תמיד מפספס את זה בגלל שזה בשישי :cry:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יגיע גם למפגש בס'ד !!! אחרי שנה של הזמנה אישית הגיע הסאבוופאר שלי ( focal utopia21wx ) סוף סוף . . יהיה מפגש מדהים .  

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

חברים חדשים תמיד מוזמנים להגיע.

:wink:

חבר'ה- אם למישהו יש בד לבד ( שאיתו מצפים סאבים, פלטות של מגברים וכו' .. ), והוא מעוניין להיפתר ממנו- אשמח לקבל או לרכוש אותו במפגש.

תודה מראש !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

matanoosh

אנשים חדשים תמיז מוזמנים :)

ולגבי ימי המפגש לא ישתנה שום דבר יום שבת זה יום מנוח בלי דברים על הראש וחוץ מזה כבר כמה שנים טובות שמפגשי צפון הם בימי שישי כמו כן בטוח יש אצלינו את החברה ששומרים שבת ולא יוכלו להגיע אף פעם עם נעשה בשבת.

אז ימי שישי זה הכי נוח לכולם גם מבחינת שעות וגם מבחינת עבודה.

פורסם

חבר'ה- ניראה שיהיו מחר טיפטופים. :|

האם במקרה של גשם רציני יש תוכנית ב' ( מיקום אחר עם גג ) ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש אפשרות ב' במקה של טפטופים לעבור לצומת קרית אתא יש שם את החניה של "בנק דיסקונט + בורג המפרץ"

בכל מקרה כנסו שעה לפני לראות מה קורה ועם יש בעיה כלשהי ולא יודעים במקרה איך ולאן להגיע מוזמנים להיתקשר אליי: 0548362660

פורסם

אם זה יהיה בחניה של בורג המפרץ אני יגיע

אני מסיים ב4 לעבוד וזה על הדרך הבייתה

מגיע פעם ראשונה ואשמח לקבל יעוץ ועזרה בכיוונים של המערכת

פורסם

לפי מה שניראה אנחנו נעבור לחנייה של בורג המפרץ, כי הגשם לא מפסיק לרדת. :|

רחוב חלוצי התעשייה 3, צומת קרית אתא.

פורסם

לפי דעתי נעביר את המפגש למחר, מחר יהיה יום יפה.

או כמו שאתה אומר ניסע לבורג המפרץ.

אבל בוא נחכה יש לנו עוד 3 שעות למפגש הכל יכול לקרות.

אני כבר רואה שמתחיל להיות בהיר ויפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...