Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה של חיפוש 306 שמורה לא קרועה ויפה, הכלה נמצאה 306 דיאמונד 1997 1.6 ידנית 174000 ק"מ יד ראשונה ללא תאונות .

דבר ראשון קניתי צלחות חדשות, רפידות, פ' שמן, פ' אוויר, פ' דלק, שמן איכותי ופלגים שאני עדיין לא בטוח לגביהם, ניקוי בית מצערת ונשם. לאחר הטיפול הרכב נסע משמעותית יותר טוב, קניתי חישוקים שהיו בהזדמנות ונשאר להחליף צמיגים קדמיים אלו שמורכבים הם משנת 2004!!:shock2: .

1. הפלגים שנקנו בעלי אלקטרודה אחת לעומת הקודמים המקוריים עם 2 אלקטרודות הבנתי שזה לא ממש משנה אבל אני לא בטוח.

2. הגלגל האחורי הימני נוגע במרכב של הרכב ולעומת זאת השמאלי לא והקדמיים גם לא התופעה הייתה גם לפי הרכבת החישוקים מה לעשות?

3. על אילו צמיגים קדמיים את ממליצים עד 600 ש"ח.

תשטפו את העיניים מצטער על איכות הצילום.

4. מאיפה אני יכול להשיק שק וראש לידית הילוכים?

יעקב.

Photo0568.jpg

Photo0570.jpg

Photo0571.jpg

Photo0573.jpg

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

הגלגלים נוגעים כי הסרן האחורי הלך ויש להחליפו. בקרוב תשמע חריקות מאחור ונוחות הנסיעה תרד פלאים אם כבר היא לא ירדה.

פורסם
הגלגלים נוגעים כי הסרן האחורי הלך ויש להחליפו. בקרוב תשמע חריקות מאחור ונוחות הנסיעה תרד פלאים אם כבר היא לא ירדה.

רציתי לציין שרק גלגל אחד נוגע אז חשבתי שאולי זה יכול להיות בגלל מיסב, אני ארים את הגלגל ואני אבדוק חופשים ,

חוץ מזה יש המלצה לזוג צמיגים במחיר שרשמתי למעלה?

תודה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

חנניה תתחדש.

מכרתי לאחרונה פיג'ו 306 ידנית שהייתה אצלי 6 שנים והאמת? אני כבר מתגעגע.

לאחר 270,000 ק"מ נפרדתי מהפיג'ו האמיתית האחרונה שייצרו.

קניתי 307 ועדיין אני לא יכול לתת רשמים.

בכל אופן ב 306 היו לי צמיגי FULDA CARAT ATIRO תוצרת סלובניה שעשו עבודה כמו שצריך ובמחיר השווה לכל נפש.

הקפד על נוזל קירור משובח, שמן טוב וציריות מקוריות והאוטו יחזיר לך אהבה.

• תוכן חדש...