Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ב60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב קטן באזור ה-60000. אני היחיד שמשתמש ברכב, אין לי משפחה. אני משתמש בו לנסיעה עירונית ואחת לשבוע נסיעה ארוכה (ת"א חיפה וחזרה).

אני מתלבט בין הדיהטסו סיריון 2008 , טויוטה יאריס 2006 , סוזוקי סוויפט או בכלל ללכת על רכב חדש כמו השברולט ספארק.

איזה רכב עדיף? אני שוקל ברצינות לקנות מליסינג, מה דעתכם על הנושא הזה?

השיקולים שלי הם צריכת דלק ושווי רכב בעת המחירה עוד מספר שנים.

תודה

פורסם

בוקר טוב,

הסוזוקי סוויפט הכי פחות חסכונית ברשימה שנתת, במיוחד בתוך העיר. זאת אחלה מכונית אבל לפי מה שאני יודעת מבחינת דלק היא בזבזנית יותר מהשאר.

לגבי היאריס - לאיזה דגם אתה מתכוון? החדש שמגיע עם הגיר הרובוטי או הישן עם הגיר האוטומטי הרגיל?

שברולט ספארק מכונית חדשה יחסית ואני לא ממש מכירה אותה, אבל שים לב שהיא מגיעה רק בגיר ידני. לעומת השאר שמגיעות באוטומט.

לא כדאי לך לפסול רכישה מליסינג. יש יופי של רכבים שיצאו מליסינג, בדיוק כמו שיש רכבים לא כל כך טובים שיצאו משם. החוכמה היא לבחור מכונית טובה ולנסות לקבל אותה במחיר טוב. אם אתה הולך לכיוון של הסיריון אז זאת דווקא לא בעיה כיוון שיש מבחר גדול מאוד של סיריון מליסינג בכל מיני צבעים, קילומטראז'ים וכמובן גם מחירים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בקשר לדגם היאריס, התכוונתי לגיר הרובוטי. נהגתי במשך כמה שנים בטויוטה קורולה הרובוטית ונהנתי ממנה.

השאלה האם ערך הרכב לא נפגע משמעותית עקב הגיר הזה. אני חושב שערך הקורולה ירד משמעותית כי הגיר הזה לא קיבל ביקורות טובות למרות שאני הסתדרתי איתו טוב מאוד.

גיר ידני או אוטומט לא משחק עבורי תפקיד. אני פשוט רוצה רכב משתלם

פורסם

הקורולה הרובוטית באמת סובלת משם רע בשוק, אבל אם תבדוק את המחירונים הרישמיים תראה שההבדל בינהם לא מאוד גדול. אם כבר משהו פגע בשם של טיוטה, זאת הבעיה שהיתה להם עם דוושת הגז. רק השבוע יצא לי לשמוע מישהו שהתלבטה לגבי רכישה של ניסאן, אבל פסלה לחלוטין טיוטה בגלל "הבעיות שהיו להם". והיא לא היחידה.

המכוניות הקטנות והזולות ב-60 אלף די משתלמות. יש לנו ויכוח בשרשור אחר בפורום האם הם באמת מתאימות למי שנוסע מחוץ לעיר ונראה לי שלא נסכים על זה. אני חושב שאם אתה נוסע מחוץ לעיר עדיף שתיקח מכונית קצת יותר גדולה וחזקה מהספארק והאלטו, אבל לא כולם מסכימים. לדעתי שלושת הרכבים שכתבת עדיפים על פני הספארק, ויש גם אופציות נוספות שלא ציינת.

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ולקבל הצעות אטרקטיביות לגבי הרכבים הללו.

• תוכן חדש...