Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשות המשפחה פיאסטה בת חצי שנה שבזמן הקרוב תגיע ל15K. מכיוון שאני גר בצפון הרחוק, איזור נהריה.

חשבתי לשמוע את המלצתכם לגבי, מוסך מורשה, שאני יוכל להכניס אליו את הרכב לטיפול ראשון.

מכיוון שהעיר הכי קרובה אלי מבחינה גאוגרפית זו עכו. מחיפוש באתר פורד, ראיתי 2 מוסכים מורשים בעיר, מוסך "סדן" ומוסך "ארגמן" אין לי נסיון עם אף אחד מהם, לכן אשמח לשמוע את המלצתכם לכאן או לכאן.

מה שחשוב לי, זו כמובן מקצועיות ויסודיות (ברור שטיפול 15K לא ממש דורש ידע טכני מעמיק, אבל בכל זאת).

בנוסף מנסיון עם מוסך מורשה אחר "מרוץ" בקריות, אין לי למען האמת דברים רעים לומר עליו (טיפלתי שם לפני יותר מ3 שנים)

לכן לא יודע עד כמה זה תקף. אך הדבר היחיד שהפריע לי שם, שלא ניתן לעמוד על יד הרכב או בכלל להיכנס לאיזור העבודה.

יום נעים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בטיפול ראשון של הרכב אין הרבה באמת מה לעשות, אז אני מציע לך להכנס לשני המוסכים לביקור התרשמות קצר, שאל כמה שאלות את מנהל העבודה כמו מחיר הטיפול, מה עושים בטיפול, מתי נוח להגיע וכו', זה אני מאמין, יתן לך את ההתרשמות הדרושה כדי להחליט.

פורסם

אגב, אין טעם מראש אולי לבקש שישלחו לי הצעת מחיר. כי במקום הוא יכול להגיד לי ככה בעל פה ואחרי זה להוסיף עוד דברים מעבר.

תודה רבה.

פורסם

לפני כ-3 שנים יצא לי לעשות טיפול במוסך סדן. התרשמתי ממש לרעה מהם: לא היו מקצועיים בנושא של פורד (אולי במאזדה הם טובים יותר) ולא היו ישרים בנושא המחירים והחלפים שהרכיבו לי. קרוב שלי עובד עם ארגמן ודוקא מרוצה.

פורסם
אגב, אין טעם מראש אולי לבקש שישלחו לי הצעת מחיר. כי במקום הוא יכול להגיד לי ככה בעל פה ואחרי זה להוסיף עוד דברים מעבר.

תודה רבה.

אז תבקש הצעת מחיר כתובה.

• תוכן חדש...