Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לבדוק הונדה סיויק 2007 לפני קנייה.

אני מגבעתיים והמוכר מפ"ת.

יש המלצות למכון בדיקה באיזור פ"ת או גבעתיים או מזרח ת"א נניח יד אליהו/יגאל אלון וכו' ?

תודה.

פורסם

יש הרבה דברים טובים בגבעתיים - יש אחלה סביח אצל עובד (קצת יקר, אבל :yum:), יש אחלה נוף מגבעת קוזלובסקי, יש אחלה קניון בסוף רחוב וויצמן. אבל מה, מכוני בדיקה לפני קנייה אין בגבעתיים.

יש שני מכוני בדיקה בתל-אביב, מול היכל נוקיה. שניהם פחות או יותר באותה הרמה (כלומר שניהם די בסדר).

יש מכון בדיקה בפתח-תקווה שהדעות עליו חלוקות.

יש מכון בדיקה באזור התעשייה של בני-ברק, וגם עליו הדעות חלוקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אף אחד מהם לא מומלץ. כולם פחות או יותר באותה הרמה - בסדר.

אם אתה רוצה מכון מומלץ, אז תצטרך להדרים לחולון/ראשון או להצפין להרצליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את הרכב שלי בדקתי בפתח תקווה במכון שנקרא קומפיוקאר יואל ממש נחמדים ואדיבים עשו בדיקה מקיפה ורחבה וגם המחיר שלהם יחסית נמוך אחלה של מקום לדעתי מומלץ

• תוכן חדש...