Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קניתי לפני שבוע גיפ יונדאי טוסון 2005,

כרגע מותקן רדיו דיסק פשוט JVC צבע שחור לא יודע איזה דגם בדיוק, ובדלתות יש רמקולים במקומות המקוריים ואני לא יודע מה יש בפנים עדיין לא פתחתי כלום באוטו,

אז עכשיו יש לי באס טוב מאוד מהרמקולים האלה אבל אני חושב לשדרג קצת ,אני לא רוצה להתקין סאב ולהשתגע,

חשבתי רק להתקין HU עם מסך DVD 3.5" מה דעתכם? או להתקין 7" נשלף? כי אין לי מקום לדבל דין .

והאם דעתכם להתקין איזה מגבר קטן או כרגע רק להתקין DVD ונראה מה יהיה בהמשך?

אז בקשר ל DVD על איזה חברות ואיזה דגמים אתם הכי ממליצים?

התקציב שלי מקסימום 1500ש"ח.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

1.הייתי ממליץ בתקציבך לרדת מעניין המוטימדיה, וללכת לכיוון של HU שיספק צליל איכותי ויהיה תמורה טובה לכסף,

לדוגמה אלפיין אקלייפס וכו'.

2.הייתי מוסיף סאב קטן 10 אינצ' כי גם אם תתקין את הרמקולים הכי טובים בעולם הם לא ינגנו את התדרים הנמוכים

שסאב יוכל לנגן. (אל תתקין סאב סיני שלא שווה כלום)

3.בעניין מגבר, כן אני אישית ממליץ ללכת על הגברה חיצונית, (גם כמובן לא סיני זבל) מה שגם אם אתה מתקין סאב

אתה תהיה חייב הגברה חיצונית.

4. רמקולים קדמיים סט קומפוננט מפנק יבוא לך מדהים! הרץ היי אנרג'י דוגמה טובה לסט שאני אישית מאוד אוהב.

אבל הכל עניין של טעם!

פורסם

האמת אני הגבלתי את עצמי בתקציב כי הרכב הזה הוא בעיקר להורים אז לא צריך שם מגבר וסאב, אני רק מעוניין ככה להוסיף מסך קטן מקדימה (או 7" נשלף) וחשוב שהיה לו חיבור USB חיצוני,

באוטו שלי אני רוצה לשפר את המערכת למשהוא רציני מאוד אבל זה לא עכשיו .

אז על איזה HU אתם ממליצים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...